Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Imam Antec 500W napajanje. Ono radi, i nemam u Xp-u nikakvih problema sa njim, ali Windows 7 nikako ne mogu da instaliram na svoj racunar. I ranije sam imao taj problem, mislio sam da je ploca u pitanju, promenio sam plocu, ali i dalje imam isti problem. Doduse, posle toga sam uspeo da instaliram x64 W7 i radio je do danas kako treba (jednom u 7 dana ga startujem na 10 min i vratim se u Xp), ali danas sam formatirao taj disk u nameri da stavio ponovo W7 ali x86. Medjutim, posle formata, pocne instalaciju i dodje do 2% i samo iskljuci monitor i lampica na monitoru treperi. Reset ne pomaze, i gasenje na dugme ide tesko ali uspem da ga ugasim. Probao sam i na drugi hard da instaliram jer sam pomislio da je do harda ali isto. Probao sam i drugu instalaciju ali isto. Sve u istom trenutku. Pre neki dan sam usisavao kuciste pa sam mozda pomerio memoriju ili neki drugi kabl. Mozda.
Sada mi pada na pamet da nije mozda napajanje neispravno. Mislim, ono radi, ali mozda je na samrti a W7 je mozda osetljiviji nego XP pa se kod njega to lakse manifestuje. Ali opet, ni to mi nema logike jer je W7 do pre neki dan radio odlicno.
Jel ima neko ideju sta moze da bude problem?
Sada mi pada na pamet da nije mozda napajanje neispravno. Mislim, ono radi, ali mozda je na samrti a W7 je mozda osetljiviji nego XP pa se kod njega to lakse manifestuje. Ali opet, ni to mi nema logike jer je W7 do pre neki dan radio odlicno.
Jel ima neko ideju sta moze da bude problem?