Šta je novo?

Kako da vratim windows 7 unazad?

zemunac999

Cenjen
Učlanjen(a)
07.04.2011
Poena
170
Kako da vratim windows 7 (32-bit) unazad? Nisam cekirao system restore, jel postoji neki nacin da vratim windows par sati, jedan dan ili 2 unazad i kako?:sceptic:
zamolio bih da mi se jave samo poznavaoci, da ne lupaju napamet...

Nikako.
Samo da saznaš šta se desilo i otkloniš problem "ručno".

Kakva je situacija tačno, budi detaljniji.
Izbaciva li windows kakvu poruku o grešci?
Da li si instalirao/deinstalirao bilo šta?
Pogledaj takođe u event viewer, applications & services logs za početak.
Nedostaje informacija pa budi detaljniji i ljudi će ti lakše dati odgovarajući savet.
Ili možda nameravaš da poništš neku šifru koja je postavljena/promenjena pre par sati? :)

pa samo mi treba da vratim utorrent kao sto je bio, ali ne mogu jer sam vec izbrisao podesavanja i novu verziju, probao sam da vratim staru verziju ali nece da prepozna nove torente pa sam opet instalirao novu, uostalom imao sam 3500 torenata, neke sam skinuo i obelezio, neke sam tek trebao da skinem ali su se svi izgubili...

Da li imaš još uvek C:\Users\<Username>\AppData\Roaming\uTorrent direktorijum?

ima nesto, ali nisam siguran sta, ima od proslog i novog update-a, sta imas na umu? uradio sam downgrade, ali izgleda kasno, posto sam izbrisao settings... :/

Poslednja izmena:
Izbrisao si samo settings.dat i settings.dat.old ili i resume.dat(.old)?

Desi Pejo :) otkud ti? evo slika....Untitled.jpg filmovi koji su skinuti su tu u folderu... , da li moze sve da se vrati na staro kako sam napisao pored torrenta da je ''skinuto''?

Poslednja izmena:
A, pa ti nisi obrisao samo podešavanja, već očigledno i svih 3500 torent fajlova koji su nekada bili tu, tako da ništa od vraćanja, baš maler.

Da ***... hvala na informaciji... :) , nema veze, smislio sam neko resenje...

Pa opet skinuti torente :p , samo sreca pa sam poceo od a i b pocetnih slova pa cu krenuti odatle gde sam stao opet da skidam...

Imam problem, samo nemojte da mi se smejete ili sta vec, jer se stvarno ne razumem u komp...:S Ovako,pre neki dan sam hteo nesto da instaliram, ali sam verovatno pogresio, jer sad kad ukljucim komp, pojavi se neka jabuka i posle pise maComfort...znaci nije vise kao sto je bilo, a imao sam Windows 7...sad tamo gde je start, onaj znak nije vise kao sto je bio, vec isto jabuka...sta sam uopste uradio i sta da uradim da bude kao pre? :S

Imam problem, samo nemojte da mi se smejete ili sta vec, jer se stvarno ne razumem u komp...:S Ovako,pre neki dan sam hteo nesto da instaliram, ali sam verovatno pogresio, jer sad kad ukljucim komp, pojavi se neka jabuka i posle pise maComfort...znaci nije vise kao sto je bilo, a imao sam Windows 7...sad tamo gde je start, onaj znak nije vise kao sto je bio, vec isto jabuka...sta sam uopste uradio i sta da uradim da bude kao pre? :S
Deinstaliraj maCamfort, i lupi čveger sebi ili onome ko ga je instalirao bez tvog znanja.

[youtube]kpe4DdVWZ9g[/youtube]

Nazad
Vrh Dno