Šta je novo?

Kako da uhvatim link?

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Naime na sajtu http://www.belestrane.nadlanu.com/site/ default u bookmarku kada kliknem je BG. Ono sto ja hocu je da default bude KI.
Znaci treba da editujem adresu bookmarka.

E, sad.
Dok sam koristio Operu 7.23 mogao sam kada kliknem da uhvatim link u adressbaru, ali to na v9 ne mogu.
E kako da dodjem do linka?

Nije, i tu je default BG. Plus sto se sa ove stranice otvaraju jos dva pop up-a, koje opera blokira, ali nije to poenta.

Znaci treba da uhvatim direktni link do kikinde, ako neko zna neka kaze.

Poslednja izmena:
Zoni sa cim si ga uhvatio?

Ja sam ga uhvatio i iz IE i iz FF.
U IE ides na pretragu za 0230,pa desni klik biko gde na prozoru za pretragu pa Properties
U MFF ides na pretragu za 0230,pa desni klik pa This frame > View frame info

U Operi nemogu da nadjem opciju 🙁

To se ne racuna. Mislim FF IE i Maxton.
Vazi se samo iz opere.

Evo i za Operu
Pravi mnogo problema,ali sam ipak uspeo....

Ides na pretragu za 0230,pa desni klik bilo gde na prozoru za pretragu pa Frame > Copy address

sada sam probao opera 9.02 zaista neće da prebaci, ali udari pretragu sa bilo kojim prezimenom za bg zatim menja kako bi trebalo za bilo koji drugi grad, pa dalje kao što reče sasa022 desni klik.
nego ček kako ne možeš da uhvatiš link u adresnom polju, evo kako izgleda za kikindu

Prilozi

• 2007-01-14_212302.webp
    2007-01-14_212302.webp
    37.6 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
Vidi, ne citas. Sve je to reseno, zoni je dao link, posle sam ja instalirao 7.23 i licno uzeo link [kakva recenica "licno uzeo link :lupko: ] da proverim jer mi to zonijevo nije funkcionisalo. Dobio sam isti link koji je posle proradio, ne znam kako.

To se ne racuna. Mislim FF IE i Maxton.
Vazi se samo iz opere.
Vidi, ne citas. posle sam ja instalirao 7.23 i licno uzeo link
Dobio sam isti link koji je posle proradio, ne znam kako.
ma pročitao sam i imao dilemu da li da napišem odgovor, i ovde ima problema jer si instalirao zbog toga v7.23 a isto si mogao bez ikakvih problema i sa novom verzijom v9.xx. posle si dobio verovatno zbog ipak progutanog cookies eto toliko.
budite pozdravljeni.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno