Šta je novo?

kako da ubijem wmp?

• Začetnik teme Začetnik teme OxyS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
pokusao sam da skinem jedan trailer, a umesto da mi se startuje download manager, startuje mi se win media player. Ranije sam to suzbio, ali se sad ne secam kako da ponovo namestim.

Namesti dl. manager da uz odredjenu kombinaciju tastera (i misa), npr. ctrl+alt+click zapocne download (tako je po default-u kod GetRight-a). A moguce je da ti je u dl manageru iskljucen monitoring klika na linkove i/ili mu nije namesteno da fajl odredjene ekstenzije treba da on preuzme za download.
A mozes i u File types od WMP da iskljucis (dechekiras) tipove fajlova za koje neces da se wmp startuje po default-u

Neki sajtovi (odnosno sadrzaji na njima) su tako organizovani da ne mozes lako da skines nesto sto je u bliku nekakvog filma, vec mozes samo da on-line pogledas, pa je moguce da se i u takvom slucaju startuje WMP.

Pa ako link nije maskiran moze i jednostavni Copy, pa Paste u Download Manager-u ili ako ne koristis isti "Save Target As..." ili sam ja nesto pogresno shvatio 😕

Naravno, nego sam poslednjem slucaju mislio ako je u pitanju neki skript (odnosno ako jeste maskiran).

DS9 je napisao(la):
Neki sajtovi (odnosno sadrzaji na njima) su tako organizovani da ne mozes lako da skines nesto sto je u bliku nekakvog filma, vec mozes samo da on-line pogledas, pa je moguce da se i u takvom slucaju startuje WMP.

znam da ima i toga,ali ipak uspem da skinem. nervira me to sto se wmp po defaultu dize. nedavno sam reinstalirao win , pa se to dogadja, ranije nije, ali sam zaboravio kako se iskljucuje.Ina ce koristim fresh Download, au njemu postoje dve opcije za integraciju u IE. Ranije sam koristio Star download, njega sam skinuo, u IE je ukljucena opcija Enable third party browsers extension( to pise da mora biti ukljuceno -mislim u Helpu FD-a).U svakom slucaju hvala na pomoci, valjda cu s vremenom nesto prokljuviti.

OxyS je napisao(la):
znam da ima i toga,ali ipak uspem da skinem. nervira me to sto se wmp po defaultu dize. nedavno sam reinstalirao win , pa se to dogadja, ranije nije, ali sam zaboravio kako se iskljucuje.Ina ce koristim fresh Download, au njemu postoje dve opcije za integraciju u IE. Ranije sam koristio Star download, njega sam skinuo, u IE je ukljucena opcija Enable third party browsers extension( to pise da mora biti ukljuceno -mislim u Helpu FD-a).U svakom slucaju hvala na pomoci, valjda cu s vremenom nesto prokljuviti.

probaj da pre nego sto kliknes na taj link ,otvoris wmp i da u "options" ili
slicno iskljucis podrsku wmp za pustanje fajla sa tom ekstenzijom.

Nazad
Vrh Dno