Šta je novo?

Kako da? SymSMB 4 (Symbian S60v3)

Zarkusi

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2008
Poena
455
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kako umrežiti telefon i windows 7?
Računar vidi telefon (Nokia E72) i obrnuto ali ne mogu da pristupim sadržaju na šerovanim particijama. U mreži su još dva računara tako da mreža radi ok.

Ja sam to davno koristio tako da se vise i ne secam...ako si pravilno konfigurisao samu aplikaciju (uneo korisnicko ime i sifru za pristup mrezi, definisao sharing na telefonu) i nece, onda je problem u zastareloj aplikaciji..

Oko korisničkog imena i šifre imam dilemu. Nije mi jasna svrha korisničkog imena i šifre koja se upisuje u programu na telefonu. Da li je treba uneti i negde u računaru? Konfigurisanje mreže između dva računara mi je skroz jasno ali ovo jok.

Koliko se sećam i ja sam imao sličnih problema. Nekad je radilo nekad ne. Što se tiče korisničkog imena to je User na računaru i obavezno je bilo definisati i šifru inače nije radila aplikacija.

Ništa mi nije jasno. Možda se javi neko ko trenutno koristi aplikaciju pa kaže tačna podešavanja ali mislim da neće moći sa Windows 7.

Poslednja izmena:
Potrebno je da user na windowsu ima definisanu šifru. Potom shareuješ neki folder, u SymSMB podesiš username, pass i adresu i to bi trebalo je sve.

Zak81, korisnicko ime i sifru koju koristis da bi pristupio deljenim resursima sa jednog racunara na drugi unosis u program...

Ispada da ja moram da deljenu particiju na računaru zaključam šifrom i ako to sad nije da bih imao šta da ukucam u programu na telefonu ako sam dobro skapirao?

Pa ne...ako koristiš guest pristup onda samo kucaš guest bez lozinke..ne znam kako ti je konfigurisana mreža. Zato sam ti napisao da koje parametre za pristup koristiš na računarima, to koristiš i ovde...

Vrh Dno