Šta je novo?

Kako da sprecim "ovo"??

• Začetnik teme Začetnik teme tarik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tarik

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
319
Kako da sprecim ovako prikazivanje fajlova i foldera (vidi Doc1 -"Default user") i zasto mi se iza svakog otvaranja dokumenta u Wordu pojavi duplikat sa prefiksom "~" ???

Prilozi

Tako ti se pokazuje jer je po defaultu direktorijum "default user" stavljen na "hidden" kao i svaki drugi fajl sa takvim atributima.. Mora nekako da se razlikuje od ostalih 😀

Poslednja izmena:
Tako ti se pokazuje jer je po defaultu direktorijum "default user" stavljen na "hidden" kao i svaki drugi fajl sa takvim atributima.. Mora nekako da se razlikuje od ostalih 😀
A zasto su se sad gomila foldera podesila na "hidden" , kad ja uopste nisam nista dirao?
Nije ovo jedini folder...
A sta je sa word dokumentima koji se sami kopiraju cim se otvore sa onim prefiksom ~& ???
Nesto je tu drugo u pitanju.

A jel se obrisu kada zatvoris dokument?🙂
Koji su se to folderi pretvorili u hidden koji nisu bili? Da nije neko nesto dirao bez tvog znanja?😀

Default user folder mora da postoji. A Word uvek pri otvaranju nekog dokumenta ili kreiranju novog, pravi privremeni ~$xxxxx.doc fajl, koji je skriven, u folderu gde je fajl koji je otvoren. Naravno, taj privremeni fajl nestaje cim se dokument zatvori.

Default user folder mora da postoji. A Word uvek pri otvaranju nekog dokumenta ili kreiranju novog, pravi privremeni ~$xxxxx.doc fajl, koji je skriven, u folderu gde je fajl koji je otvoren. Naravno, taj privremeni fajl nestaje cim se dokument zatvori.

Ne brisu se kad zatvorim dokument... znam da treba da postoje ali znam da bi trebala da postoji opcija da se podesi da ne budu vidljivi. A folderi tagodje sigurno imaju opciju da se za SVE odcekira "hidden".Nemoguce je da sad pretazim ceo komp i odcekiram jednog po jednog.

Ne brisu se kad zatvorim dokument... znam da treba da postoje ali znam da bi trebala da postoji opcija da se podesi da ne budu vidljivi. A folderi tagodje sigurno imaju opciju da se za SVE odcekira "hidden".Nemoguce je da sad pretazim ceo komp i odcekiram jednog po jednog.

Ti folderi treba da budu Hidden. Zašto bi im isključivao taj atribut?
Moguće je da tebi nije bilo uključeno Show hidden files, pa sada kada si to uključio odjednom su se pojavili skriveni folderi i fajlovi koje pre nisi video (uključujući i skrivene temp word fajlove koji počinju sa ~). Ako ti smeta, jednostavno isključi Show hidden files (My Computer -> Tools -> Folder Options -> View).

My documents, tools, folder options, view, do not show hidden files and folders. Meni je pomoglo!

Nazad
Vrh Dno