Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
,) Interesuje me na koji nacin bi mogao da snimim ono sto radim na racunaru na VHS.Imam Scart,TV,Video koji ima prikljucnicu za Scart,TV/FM Asus na racunaru,ATI Radeon 9000 sa TV OUT.A sto se tice moje masine imam 512MB memorije,120 GB + 80 GB,2.4GHz itd. :smoke: .Naravno imam i sve kablove koji mi trebaju mislim na kabl od videa do tv,od graficke do scarta mislim kabl TV OUT itd.Znaci jos samo vas molim da mi objasnite kako da znaci to sto radim da mogu da snimim na VHS.
-- Naravno pre nego sam vas pitao pokusao sam i ja sam vise puta tako sto sam ubacio scart u video namestio INPUT povezao zatim scart sa grafickom,povezao Video i TV na tv nasao kanal od videa namestio da se vidi slika sa racunara i onda ukljucio RECORD na video misleci da ce se sve naravno snimiti medjutim samo je bila crna slika kao da u stvari nista nisam ni povezao
-- Zato molim vas svi koji znate kako se ovo sve radi da pomognete sto je to pre moguce jer mi postaje sve hitnije.
Claviuse al' si zakomplikovao ovo sto pises da covek jednostavno ne razume sta si sa cime i kako povezao. Cak mislim da je sve dobro povezano samo si uradio redosled stvari malo naopako.
Kazes povezao si video i tv sa skartom a onda trazio kanal za video??? Pa ako si prikljucio skart onda obavezno na tv mora da je AV1 ili AV 2 ili AV3 ili samo jedan AV. Cini mi se da si trazeci sliku preko videa na televizoru pronasao signal od graficke kartice sto video samo propusta ali ne i da ga memorise. Tako u video ostaje crn ekran pa nisi ni mogao da snimis zeljeni materijal.
Znaci prvo ti lepo povezi video i tv i pusti neku VHS traku da si siguran da je signal sa videa. Obavezno stavi na AV ulaz televizora i ukljuci AV kanal ( treba da je plave boje ) i isto to uradi na video pa stavi na AV i mora da se pojavi slika sa videa bez stelovanja kanala.
Iz graficke TV out ukljucis u zutu uticnicu skarta za sliku i treba da ti se pojavi slika sa kompa. Zvuk postavis isto tako sa line out iz zvucne u audio in u skartu crvena/bela boja. Dakle onaj skart sa tri cinc rupice. Pusti neki film ili igricu i mora da ti se pojavi slika i zvuk na TV-u a da na video pise AV.
Ako tako postupis onda ces sigurno moci da snimas to sto zelis!
Pozdrav pa javi sta si uradio!!
Ako tako prikljucis mora da radi ono sto si hteo da uradis.