Šta je novo?

kako da se vidi titl ?

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Imam GeForce 2 mx 400 sa tv outom i izbacio sam sliku na tv tako sto sam Full screen device izabrao kao secondary display i dobio sam sliku u full screenu uvek na tvu sto sam i zeleo tako da mogu da radim na kompu nesto drugo dok ide slika na tvu... e sada imam problem sa titlom.. nece titl da mi zalepi na tv... ja mislim da je bilo reci o tome i neko je cini mi se spominjao divxg400 ali ja se nisam snasao sa njim... inache posao zavrshava Rad Light 4 ali mi smeta sto titl ne moze da ide ispod slike na onom "crnom" nego je granica donja ivica slike... help me 🙂
inace koristim BSplayer

evo primetio sam da se divxg400 startuje samo ako film gledam preko media playera... da li je moguce nekako da se startuje preko bsplayera?

Probaj sa Media Player Classic-om.
Podesi u Options->Playback->Output->Video->Video Mixing Renderer 7 ili 9 (Renderless)...

ma ti ne razumes sta ja zelim... ja zelim da mi lepi titl kada gledam iz nekog drugog playera a ne iz media playera... recimo iz bsplayera ili viplay-a...

Swiper je napisao(la):
Imam GeForce 2 mx 400 sa tv outom i izbacio sam sliku na tv tako sto sam Full screen device izabrao kao secondary display i dobio sam sliku u full screenu uvek na tvu sto sam i zeleo tako da mogu da radim na kompu nesto drugo dok ide slika na tvu... e sada imam problem sa titlom.. nece titl da mi zalepi na tv... ja mislim da je bilo reci o tome i neko je cini mi se spominjao divxg400 ali ja se nisam snasao sa njim... inache posao zavrshava Rad Light 4 ali mi smeta sto titl ne moze da ide ispod slike na onom "crnom" nego je granica donja ivica slike... help me 🙂
inace koristim BSplayer
Varijanta sa FullScreen Device nije najbolje moguće rešenje. Bolje je da koristiš Desktop Extension mod (Display properties/Settings pa priključiš sekundarni monitor i kažeš mu da šalje sliku na tv). Onda samo odvučeš prozor za slikom da tv i tamo udariš fullscreen (doduše potrebno je da player podržava višemonitorske sisteme - novije verije bsplayer-a podržavaju)
ps. I koristi TVTool 7.x (PAL60, 768x576, FullScreen) i dobićeš nemerljivo bolju sliku.

Nazad
Vrh Dno