Šta je novo?

kako da se svetim???

• Začetnik teme Začetnik teme veljco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veljco

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
309
Strasno, ali strasno me maltretira neka dileja preko maila ali srecom na yahoo pa me zanim kako da na njegovu yahoo adresu posaljem neku muku od 10 megabajta u slucaju da koristi pop pristup mailu pa da ga smorim ili sta da mu radim ako se loguje sa browsera direktno???ajde pomoziote da mu vratim milo za godra!!!

ne mosh mu nista :d
Mozes da napravis pravilo (ako skidas mail sa pop3) u outlooku da se brisu mailovi sa servera od tog lika, ili da ga obelezis kao spam ako ides preko webmaila. Takodje, mozes da ides na http://abuse.yahoo.com/

Daj njegov mail pa cemo svi da mu vratimo 🙂))))))))

Yahoo ima opciju za totalno blokiranje neke e-mail adrese ili celog domena, pa je to najbolji način da ga skineš s vrata.

Ma samo štikliraš "report as Spam" i neće da te više guši... Mislim, toliko je jednostavno, kako to nisi pre primetio?

violinista je napisao(la):
Ma samo štikliraš "report as Spam" i neće da te više guši... Mislim, toliko je jednostavno, kako to nisi pre primetio?
Morao bih dodati da se slazem sa kolegom i sramota je da nisu videli prednosti yahoo-a,jel tako,uplatite 19$ za 100Gb inbox :zgran: ! :wave:

ma nije problem blokirati ga, vec mu napraviti neko njesra, da se malo shokira, ako me razumete...naravno da je blokiran! dakle promasili ste temu...ocu da mu bre zabiberim da zaplace!!!

Xeex, mogao bi da mu pošalješ neki hoax... Tipa, "besplatna dopuna mobilnog telefona", ili "eBay" hoax...

Registruj se na svim reklamama sa njegovim e-mailom pa ce oni da ga guse mesto tebe 100 puta bolje.

Nazad
Vrh Dno