Šta je novo?

Kako da se resim virusa???

freemind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2004
Poena
319
Samo sto sam uzeo komp zakacio sam -Trojan-GameThief.Win32.OnlineGames.suao- i ozbiljno mi ide na zivce...Koristim Kaspersky IS 2009 i nece da ga niti DEZINFIKUJE, NITI OBRISE NITI BLOKIRA, sta god da uradim on mi stalno izbacuje poruku o virusu ali nista nepreduzima povodom toga nego mi zvrji na ekranu i nemogu da je skinem???😡

butuj neki linux i skeniraj iz njega, verovatno ne moze da ga ubije nikako dok radi...

Mozes da probas da prebacis hard u neki drugi komp, pa skeniras sa njega,

Samo sto sam uzeo komp zakacio sam -Trojan-GameThief.Win32.OnlineGames.suao- i ozbiljno mi ide na zivce...Koristim Kaspersky IS 2009 i nece da ga niti DEZINFIKUJE, NITI OBRISE NITI BLOKIRA, sta god da uradim on mi stalno izbacuje poruku o virusu ali nista nepreduzima povodom toga nego mi zvrji na ekranu i nemogu da je skinem???😡
Probaj da lociras taj file i rucno ga obrisi.Ako ne onda digni novi sistem!:type:

KAV moze da napravi butabilni, windowsPE CD pa sa njega skeniraj,
mozda ti zatreba (besplatni) bartpe

Za pocetak pokusaj da udjes u safe mode windowsa jer tada je uchitan jako mali broj najosnovnijih drajera i procesa..U safe mode ulazis preko F8 za vreme bootovanja i NEMOJ da izaberes opciju za safe mode sa networkingom.Pre toga updejtuj antivirus iz normalnog windowsa i kada budes u safe modu skeniraj komp
Javi ako nisi uspeo pa idemo dalje..

Imam ESET Smart Security 3.0.650 (32 bit) i instalirao sam Kaspersky Internet Security 2009 i vidi sta mi je malopre nasao:

Imam ESET Smart Security 3.0.650 (32 bit) i instalirao sam Kaspersky Internet Security 2009 i vidi sta mi je malopre nasao:

ESET je buranija!😉

@ freemind - sta bi jesi uradio sta! Dobro su ti ljudi napisali, najbolja varijanti ti je iz safe moda da odradis scan ako moze, a ako ne onda ti ne gine format!

Pokusaj Trojan Remover.

SUPERAntiSpyware.v4.20
http://www.superantispyware.com/

ima i free verzija koja je potpuno ok za vecinu korisnika.. a ako hoces "pro" verziju, snadji se (a mislim i da znas kako, ja mogu samo da kazem da "ima")

Nazad
Vrh Dno