Šta je novo?

kako da sa neta skinem pcb format

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
tj sema nekog uredjaja , naime probao sam sa get right-om ali navodno server nemoze , kad idem na save target on me pita u kojem formatu da sacuvam ,ali tu nema pcb format nego htm, html, txt i kad sacuvam kao takav vise ga ne mogu otvoriti , koristim p cad program, ako moze neko objasnjenje ili bilo kakva pomoc , Hvala

PS: ili jos bolje treba mi sema za pretvarac sa 12V na -/+ 40V 😀

Poslednja izmena:
Daj adresu sa koje pokušavaš da skineš šeme...

Ne razumem zasto bi .pcb fajl bio drugaciji u pogledu download-a od bilo kog drugog fajla. Ako ti daje html ili slicni, verovaqtno je u pitanju redirekcija na drugi izvor skidanja ili saopsenje da je fajl nedostupan...klikni pa vidi sta se desava.

Mozda bi pomoglo da das link, ako stvarno ne uspevas...

drapin je napisao(la):
Ne razumem zasto bi .pcb fajl bio drugaciji u pogledu download-a od bilo kog drugog fajla. Ako ti daje html ili slicni, verovaqtno je u pitanju redirekcija na drugi izvor skidanja ili saopsenje da je fajl nedostupan...klikni pa vidi sta se desava.

Mozda bi pomoglo da das link, ako stvarno ne uspevas...

evo link, a ako mozete pogledajte nadopunu mog posta,

http://members.tripod.com/valveaudio/schematics.htm

chowa je napisao(la):

I u čemu je problem... 🙂 Klikneš desnim dugmetom, Save Target As i onda samo promeniš ekstenziju iz HTM u PCB. Znači u editbox-u File name promeniš ime fajla iz <ime>.HTM u <ime>.PCB (recimo AGMV.HTM u AGMV.PCB).

A Flashget ih skida normalno, ne znam zašto ti imaš problema sa Getright-om.

zeleni_zub je napisao(la):
I u čemu je problem... 🙂 Klikneš desnim dugmetom, Save Target As i onda samo promeniš ekstenziju iz HTM u PCB. Znači u editbox-u File name promeniš ime fajla iz <ime>.HTM u <ime>.PCB (recimo AGMV.HTM u AGMV.PCB).

A Flashget ih skida normalno, ne znam zašto ti imaš problema sa Getright-om.

vec sam se poceo nervirati , nemogu nikako , kako promjenim ekstenziju , molim te objasni mi

chowa je napisao(la):

ReGet sve skida kao .pcb, ali IE se malo pravi pametan pa skida kao web stranu, a Firefox nadje solomonsko resenje i skida kao xxxx.pcb.htm 😀

U svakom slucaju, ako nemas neki drugi download manager, snimi u txt i samo preimenuj u pcb.

Izvinjavam se, nisam video post Zelenog zuba...dakle Save target as u txt ili htm. Zatim desni klik na fajl koji dobijes, pa Rename, pa obrises ono txt i upises pcb pa Enter. Pitati ce te Are yoy sure...? ti kazes Yes.

Poslednja izmena:
drapin je napisao(la):
ReGet sve skida kao .pcb, ali IE se malo pravi pametan pa skida kao web stranu, a Firefox nadje solomonsko resenje i skida kao xxxx.pcb.htm 😀

U svakom slucaju, ako nemas neki drugi download manager, snimi u txt i samo preimenuj u pcb.

Izvinjavam se, nisam video post Zelenog zuba...dakle Save target as u txt ili htm. Zatim desni klik na fajl koji dobijes, pa Rename, pa obrises ono txt i upises pcb pa Enter. Pitati ce te Are yoy sure...? ti kazes Yes.

LJUDI HVALA VAM NA POMOCI SKONTO SAM

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno