Šta je novo?

Kako da raspakujem vise zip fajlova u jedan folder

Placebo

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
320
Kako da vise zip fajlova raspakujem u jedan folder? iArchive i ona default aplikacija raspakuju u zasebne foldere i onda mogu da se slikam.

Koristi neki archive manager (npr. Stuffit) i onda samo prevlači u željeni folder...

Ili sve arhive stavi u jedan folder i onda raspakuj :)

Sve arhive su zip i u jednom su folderu. Ali kada ih raspakujem svaka se raspakuje u zaseban folder. Treba mi kao u winrar-u extract here opcija. Probao sam par programa i ne mogu ovo da izvedem.
@castor Nadam se da nisam dobro shvatio da treba da prevucem 100 fajlova iz 100 foldera u jedan???

WinZip/Extact to ...

potom izabereš folder gde želiš da se raspakuju arhive,
naravno otkači opcije da ti ne kreira posebne foldere za svaku zip arhivu.

To je to.

Mmmm, ovaj, WinZip...?
Ne bih da budem maliciozan, ali ovo je OS X soba, tako da... nema WinZip-a u Mac svetu, pogrešio si momak.
Uzmeš Stuffit Expander, odeš u preferences, destination, pa expand archives i odabereš destinaciju, a deštikliraš create surrounding folder.
Selektuješ sve arhive i prevučeš u expander i ekstrahuješ.
To je to.
Pozz

Poslednja izmena:
To je to. Hvala. Mada mnogo muke za tako prostu stvar. Inace problem sam resio tako kaubojski da nije normalno. Extaktovao svaki zip u svoj folder po defaultu pa onda posto su rar-ovi u njima folder iznad u finderu pretrazio za ".r" i onda prevukao u jedan.

Mmmm, ovaj, WinZip...?
Ne bih da budem maliciozan, ali ovo je OS X soba, tako da... nema WinZip-a u Mac svetu, pogrešio si momak.
Uzmeš Stuffit Expander, odeš u preferences, destination, pa expand archives i odabereš destinaciju, a deštikliraš create surrounding folder.
Selektuješ sve arhive i prevučeš u expander i ekstrahuješ.
To je to.
Pozz

Moja greška, izvinjavam se.
Pročitao sam poruku iz Google Reader-a pa sam direktno odgovorio.

To je to. Hvala. Mada mnogo muke za tako prostu stvar. Inace problem sam resio tako kaubojski da nije normalno. Extaktovao svaki zip u svoj folder po defaultu pa onda posto su rar-ovi u njima folder iznad u finderu pretrazio za ".r" i onda prevukao u jedan.

na ovaj problem si naisao kad si skinuo neki ogroman warez koji je zapakovan u arhive od po 50MB... jel da? :) (i ja sam imao slican problem)

@ Kovacm & Placebo

I kako ste problem otklonili(da znam za ubuduce ukoliko mi se desi)?

Pa ja sam objasnio u 6. postu.:)

Nazad
Vrh Dno