Šta je novo?

kako da pustim mpeg2 ?

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Imam neke video fajlove skidane skystar karticom u mpeg2 formatu velichine oko 3 giga... Problem je u tome sto ne mogu da ih vidim dok ih ne kompresujem... Kompresiju vrsim iz Dr. DivX -a i posle je sve OK... Cudno mi je sto u Dr.Divx -u postoji preview i tu mogu najnormalnije da pogledam fajl... Jel do playera ili do chega? Probao sam sve zive playere i nece... Pomagajte...

Uz ProgDVB se instalira i MPEG-2 codec pa bi trebalo da mozes normalno da gledas sve sto si snimio.
A ako ti to iz nekog razloga ne radi, instaliraj neki DVD player, recimo WinDVD.
Pozdrav

Probaj Morgan Multimedia codec!

Instaliraj Elecard mpeg2 codec i trebalo bi da bude OK. Ili Power DVD kao još bolje rešenje.

Ako nece ffdshow, probaj Media player Classic. On ima razne filtere u sebi, izmedju ostalo i za MPEG2.

elecard mi je pomogao... nije hteo media player da pusta ... sada je sve ok
Hvala Heinz

Novi media player classic meni preterano radi, pusta cak i dvd |) bez icega dodatnog instaliranog... a legalan je i free |)
Elecard davi sa registracijom, a ostale varijante su jos gore...

Swiper je napisao(la):
elecard mi je pomogao... nije hteo media player da pusta ... sada je sve ok
Hvala Heinz

Ne znam da li mislimo na istu stvar. Iz tvog odgovora, cini mi se da mislis na Media Player iz windows-a, a ja sam ti preporucio Media Player Classic. Probaj, pa ces videti da pusta sve zivo (realmedia, quicktime...) ukljucujuci i mpeg2.

pozdrav

Nazad
Vrh Dno