Šta je novo?

Kako da prikljucim coolere???

• Začetnik teme Začetnik teme C◊ki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

C◊ki

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2007
Poena
304
Evo kao sto i naziv teme kaze, uzeo sam par kulera za kuciste, eh sad, kako da ih prikljucim (nisam bas neki strucnjak) ali samo s jednim kulerom sam dobio
ostali se prikljucuju, isto kao i kuler za procesor, pa mene interesuje kako ja da povezem sve kulere?

Hvala.

Poslednja izmena:
C◊ki;1352478 je napisao(la):
Evo kao sto i naziv teme kaze, uzeo sam par kulera za kuciste, eh sad, kako da ih prikljucim (nisam bas neki strucnjak) ali samo s jednim kulerom sam dobio
ostali se prikljucuju, isto kao i kuler za procesor, pa mene interesuje kako ja da povezem sve kulere?

Hvala.

Samo ih prikljuchi na plochu samo nadjesh slobodan slot/prikljuchak i ubodesh i to je to 😉

a onaj jedan ubodesh na neki slobodan kabal od napajanja

Poslednja izmena:
hmm koliko sam ja video na ploci imam samo 2 prikljucka, na jednom je CPU kuler, a drugi je slobodan, lako cu ja njega da utaknem, ali su mi problem ostala 4... kako njih da utaknem i gde?

C◊ki;1352551 je napisao(la):
hmm koliko sam ja video na ploci imam samo 2 prikljucka, na jednom je CPU kuler, a drugi je slobodan, lako cu ja njega da utaknem, ali su mi problem ostala 4... kako njih da utaknem i gde?

nemoguce da imash samo 2 ja na mojoj plochi koja je matora dosta imam 2 + 1 za CPU
pogledaj malo bolje mozda su se sakrili negde 🙂 ako nemash onda pogledaj po radnjama i kupi onaj molex kabal shto si dobio uz jedan kuler

nemoguce da imash samo 2 ja na mojoj plochi koja je matora dosta imam 2 + 1 za CPU
pogledaj malo bolje mozda su se sakrili negde 🙂 ako nemash onda pogledaj po radnjama i kupi onaj molex kabal shto si dobio uz jedan kuler

Pogledacu, ali mislim da nema. Pitao sam u par radnja u NS-u, i svi su me gledali kao da sam trazio teleport a ne molex 😀

Lepo se vrati u radnju, objasni da nisi znao kakvi ti prikljuci trebaju, i zamoli ih da ti zamene. U Novom Sadu si, pa ima sanse da uspe 🙂

Nazad
Vrh Dno