A sto ga jednostavno ne stavis u StartUp direktorijum ili u Registry pod Run kljuc ?alien je napisao(la):Kako da postavim path kao u autoexec.bat kad postavite da bi se neki program startovao iz dosa iz bilo kojeg direktorijuma to mi treba na win 2000 da li neko ima ideju kako se to radi:hump: :hump: :hump:
Pa jednostavno napravi shortcut u StartUp meniju, pa dodaj po potrebi parametre za startovanje istog. Ne razumem sta je tu komplikovanoalien je napisao(la):opisi mi kak da to uradim znaci ako si me razumeo kao kad pokrenes nc u 98 iz bilo kog nivoa dir. u dospromtu
system variables se primene za sve korisnike ako nije drugacije podesenoVIA je napisao(la):Ako ti već ne radi PATH C:\NC\ u autoexecu, probaj System Properties/Advanced/Environment Variables/System variables pa Edituj Path varijablu (ovo je za XP, valjda je isto i za 2K)
Poz
alien je napisao(la):Kako da postavim path kao u autoexec.bat kad postavite da bi se neki program startovao iz dosa iz bilo kojeg direktorijuma to mi treba na win 2000 da li neko ima ideju kako se to radi:hump: :hump: :hump:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari