Šta je novo?

kako da popravim service Remote Procedure Call (RPC)

eskobar

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2002
Poena
619
evo sad vidim kod mene da nije u log on setovan na lozinku sto mi se desilo na poslu a ja ga prebacio na local system acc. vec je tamo bio na network. i tu je totalno pukao win. nema taskbara, ne radi service i puno stvari koje zavise od njega, rade samo obicne aplikacije dok nero neradi. u principu servis je podesen na automasko startovanje ali nece da se pokrene tj. sve je sivo i nezna se bukvalno nista kada probam neke servise da startujem koji zavise od njega misle da je diseblovan. izgleda da je sam sebe jako zbunio. elem imam nod32 koji je uvek radio i normalno updejtovan ali mi od jako ranije se desavalo da puca svchost.exe koji je startovan pod tzv. user name NETWORK SERVICE. a danas je pucao mnogo cesce tri puta u roku od sat vremena. i ja cacko i zajb stvar. ima li nacina da se povrate servisi na difolt vrednosti.:wall:

Poslednja izmena:
System Restore!

Pa *** brate ako ti je siv probaj sa system restorom kako je vec receno.

koji je naravno bio iskljucen pa se ne moze vise ni ukljuciti

ne mogu cak ni novi nalog da napravim shto bi mi chinimi se resilo problem. hm a ne vidim ni logovanje Admina. kada ulazim u safe mod.

Ako si toliko zeznuo stvari, mozes jedino da reinstaliras sistem. Sto je jedino resenje, buduci da je RPC otisao do bola.
Ne bi valjalo ni kad bi usao u SafeMode, jer ako pola servisa ne radi sa istim nalogom, koji je takodje administrator, nece raditi ni sa Administrator nalogom.
Najprijateljskija preporuka, reinstaliraj sistem, manje boli.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
imao slican problem...ovo mi pomoglo...

kod mene je bio neki drugi servis u pitanju...ali samo umesto Remote service stavi onaj koji tebe zeza...

"Error 1079: The account specified for this service is different from the account specified for other services running in the same process.
Resolution

To resolve the problem, try these steps:

*

Type Services.msc in Start, Run dialog
*

Locate and double-click the Remote Registry service from the list
*

Click the Log On tab
*

In the This account text box, type in NT AUTHORITY\LocalService
*

Set both the Password fields blank
*

Click Apply, OK

(The service now uses LocalService account, rather than LocalSystem account)

*

Restart Windows and set the Remote Registry service to Automatic or Manual, and then start the service."

pozz

Vrh Dno