Šta je novo?

kako da podesim sony p72 kao web cam

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
imam tv tuner ali kad ga na njega prikljucim preko av out onda mi prilikom snimanja videa snima mi se i onaj kvadratic i jos neke stvari sa display-a. video sam da u njegovom sugavom softveru izmedju ostalog ima u programu image mixer opcija da se to odradi preko usb kabla ali nikako da uspem da podesim a u uputsvu nista ne pise

Media Player Classic, imas link kod Zonija http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=30153

prikacis sony preko usb, i ides na file-open device
eventualno pipnes jos neko dugmence na aparatu koje mu menja funkciju (usb prenosni disk/web kamerica)

trinitrol je napisao(la):
Media Player Classic, imas link kod Zonija http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=30153

prikacis sony preko usb, i ides na file-open device
eventualno pipnes jos neko dugmence na aparatu koje mu menja funkciju (usb prenosni disk/web kamerica)

jel mu to dodje da prebacim usb transfer sa normal na p2p

:zid: :mrgreen: :p :beat: :whip
hahaha ne mogu da verujem, pardon cika Crni
otkud li mi Zoni u glavi, pa ne koristim MyIE2 :eek:

Sony DSC-p 72 definitivno ne moze da radi kao web kamera preko usb kabla.I ako u onom programu :cuss: postoji ta opcija ona za ovaj model Sonija ne funkcionise. Moze samo da radi capture zvuka. :beat:

Ako koristis TV tuner ulaz, tek kad ukljucis record :happy: na aparatu dobijes snimak bez ikonica na ekranu a takodje i zvuk.

sira je napisao(la):
Ako koristis TV tuner ulaz, tek kad ukljucis record :happy: na aparatu dobijes snimak bez ikonica na ekranu a takodje i zvuk.

tako sam i hteo ali ne mogu da skinem sve ikonice ostane kvadratic u sredinini za fokus i sa strane mala ikonica za vrstu fokusa... jedino mogu da skinme sve ikonice u modu za gledanje slika a tada ne mogu da snimam video preko tunera

Zaista ne znam sta je u pitanju .
Na mom Sony dsc-p72 to funkcinise tako.
Koristim original kabal preko scart adaptera za TV.

Vrh Dno