Šta je novo?

Kako da optimizujem XP

Dominator08

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
320
Zamolio bih vas da mi neko kaze sta je najbolje uraditi kako bih uspeo da ubrzam svoj XP? Video sam na google neka uputsva, ali bih voleo neki savet i od vas, pošto znam da mnogo čačkanja može da dovede i do problema..
Pa ako neko ima da preporuči neki 'guide' ili da da konkretan savet,bio bih zahvalan...

Pozdrav

Prvi koji meni padaju na pamet su promena teme na `windows classic` i/ili iskljucivanje visual enhancmenta (system properties>advanced> pa pod Perfomance kliknes na <settings>).

Sve ostalo ti je ruski rulet ako ne znas sta radis.

Ja sa optimizovao XP SP3 i sad ne znam sta sam sve poiskljucivao te mi se ne vide oni prozorcici dole desno za jezike na tastaturi: SR...EN...DE...etc.

Zna li neko sta treba da ukljucim da se opet vide jer mi je tesko da menjam kombinacijom par tastera....relativno cesto koristim ovo...

thnx!

Ja sa optimizovao XP SP3 i sad ne znam sta sam sve poiskljucivao te mi se ne vide oni prozorcici dole desno za jezike na tastaturi: SR...EN...DE...etc.

Zna li neko sta treba da ukljucim da se opet vide jer mi je tesko da menjam kombinacijom par tastera....relativno cesto koristim ovo...

thnx!

Control panel-> Regional and Langauge options-> 'kartica' langauges -> Details -> Language Bar, i na kraju štikliraš ono show languages on the desktop...

Skini x-setup pro , ima 90% tweakova za windows . Sve je prilicno objasnjeno , mozes da snimas stanja , rizicni tweakovi su naznaceni , etc.

Control panel-> Regional and Langauge options-> 'kartica' langauges -> Details -> Language Bar, i na kraju štikliraš ono show languages on the desktop...

:S: Znam ja to ali.... "language bar" mi je "prosvetljeno", tj. ne mogu da udjem/kliknem na njega, kao a je negde disableovano :S:

Nazad
Vrh Dno