Šta je novo?

Kako da odjavim HBO paket na IPTV

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,175
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
U poslednje vreme imam slabo vremena za televiziju. Probao sam preko menija da odjavim HBO paket, jer je počeo da se naplaćuje, međutim daje mi opciju samo da kupim, a nikako da odjavim. Pre ovog pokušaja išao sam u Telekomovo predstavništvo i ljudi su mi rekli da jedino mogu da odjavim preko tv menija.

Da li neko ima rešenje?

*Unapred se izvinjavam ako sam pogrešio sobu.

zovi 9813,ili svrati u najblizu poslovnicu telekom srbija,i na shalteru kod tete odjavi :p

Ne mozes preko telefona, moras otici u poslovnicu i zahtevati da ti otkazu pretplatu.

Moze preko telefona. Kada te pitaju da li na tebe glasi IPTV, ti potvrdi. I to je to.

S'tim sto mislim da ce ti naplatiti odjavu. Sjajno, znam.

Ne mozes preko telefona, moras otici u poslovnicu i zahtevati da ti otkazu pretplatu.

Pre nego što sam probao da odjavim preko menija, bio sam u poslovnici. Guska koja tamo radi mi je rekla da "odjavim preko menija". Baš su poslovni.

Evo rešenja. Odem ja opet, kod iste naravno :eyebrows: i kažem "gospođice preko menija ne može, a i drugari sa bencha su me savetovali da odradim preko poslovnice". Ona me naravno u čudu gleda .... uzima telefon zove šeficu, šefica odgovara preko menija .... Ja joj namignem samo i kažem "ovo baš i nije uzalod potrošeno vreme :smoke:". Setim se svoj drugara koji radi u Telekomu. Nisam se sa njim čuo godinama. Okrenem broj i kažem druže da li možeš da mi isključiš .... čovek kaže, nema problema i završi mi za minut. Tu se ispričasmo malo, uz obavezno obećanje da se vidimo u kafani. Sve u svemu eto reših problem iz 4 pokušaja :D

Evo rešenja. Odem ja opet, kod iste naravno :eyebrows: i kažem "gospođice preko menija ne može, a i drugari sa bencha su me savetovali da odradim preko poslovnice". Ona me naravno u čudu gleda .... uzima telefon zove šeficu, šefica odgovara preko menija .... Ja joj namignem samo i kažem "ovo baš i nije uzalod potrošeno vreme :smoke:". Setim se svoj drugara koji radi u Telekomu. Nisam se sa njim čuo godinama. Okrenem broj i kažem druže da li možeš da mi isključiš .... čovek kaže, nema problema i završi mi za minut. Tu se ispričasmo malo, uz obavezno obećanje da se vidimo u kafani. Sve u svemu eto reših problem iz 4 pokušaja :D
Nadam se da si uradio pre prvog posto imaju "naviku" da ako prekoracis prvi da ti naplate ceo mesec :mad:
Ja zavrsio preko 9813 e sad posto ugovor glasi na zenu mora sam da joj dodam telefon, nism mogao da lazem da sam ja zensko ;)

Nazad
Vrh Dno