Šta je novo?

Kako da obrishem Windows folder???

• Začetnik teme gromnik
  • Datum pokretanja
G

gromnik

Guest
Imao sam do skoro dual boot Xp+Vista Vistu sam sam uklonio al je ostao Swinjdows folder od Viste na D particiji e sad kako da izbrishem folder a da ne moram da formatiram disk jer imam mnogo bitnihh podataka a ovo chudo mi bezveze zauzima prostor???

VISTA:smash:

Poslednja izmena:
pa zar ne moze da se jednostavno...obrise?

Evo šta kaže neki baja na ThinkDigit.com forumu:

"You'll have to take Ownership of the folder before deleting it. Right-click on it and select Properties and then you can take the ownership from "Security" tab. If Security tab is not visible, then disable "Simple File Sharing" option in "Tools -> Folder Options"."

Javi šta si uradio i ne diraj psa :p :wave:

Evo šta kaže neki baja na ThinkDigit.com forumu:

"You'll have to take Ownership of the folder before deleting it. Right-click on it and select Properties and then you can take the ownership from "Security" tab. If Security tab is not visible, then disable "Simple File Sharing" option in "Tools -> Folder Options"."

Javi šta si uradio i ne diraj psa :p :wave:

Ne vredi probao sve fore sto sam nashao ovde preko search-a i unlocker i hirens-tools i slicno :wall:

ima neki delinvfile programcic za takve stvari..
inace bolja je ona fora sa patkicom od te sa psom

Nazalost, kada sam ja imao isti problem pomogao je jedino format i to samo pomocu vistinog install diska (xp-ov nece) :(

Poslednja izmena:
Imao sam do skoro dual boot Xp+Vista Vistu sam sam uklonio al je ostao Swinjdows folder od Viste na D particiji e sad kako da izbrishem folder a da ne moram da formatiram disk jer imam mnogo bitnihh podataka a ovo chudo mi bezveze zauzima prostor???

VISTA:smash:
Probaj iz safe moda,resetujes windows pa pritiskas F8 onda ides na Safe Mode pa se uloguj kao Administrator i onda probaj da obrises folder ,)

Poslednja izmena:
U krajnjem slučaju, napravi backup svih važnih podataka i formatiraj particiju, možda to bude i najlakše/najbolje rešenje na kraju?! :wave:

Možeš ga izbrisati nekim utility-jem iz Hiren's Boot CD-a.

Skini novi hiren s 9,7 imas na njemu mini xp(kao recovery disk)pokrenes ga i obrises mozes sve da brises kao da pristupas folderima RECYCLER i System Volume Information.Njima ne mozes da pristupis iz win!Probaj i siguran sam da ce ti pomoci.

Skini neku Live verziju Wina ili Linuxa, bootuj sa Cd-a ili flash-ke i posle možeš da radiš šta god hoćeš. ;)

meni se desilo da ni sa bartpe live cd-om nije hteo da obrise neki .dll (virus)
Problem sam resio tako sto sam napravio poddirektorijum i taj dll prebacio sa 'move' tamo, onda obrisao ceo taj dir..
(mozda to upali i sa tom Vistom)

Vrh Dno