Šta je novo?

Kako da konvertujem OGG file u Avi???

• Začetnik teme Začetnik teme Mookey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Znam da je ovo pitanje vec bilo.Ali problem je sledeci i nije bas slican odgovorima koje su ljudi ranije davali.
Skinuo sam neke serije (South Park) u tom famoznom OGG formatu,navodno covek koji je shareovao je naveo da je kao ustedeo mnogo na velicini file-a tako sto je prebacio u OGG.
Probao sam sa virtual dubom i Dr.DivX-om ali oni ne vide ovaj format.Posle toga sam nasao Total video converter i uspesno mi je iskonvertovao ali kada malo premotam film slika bude zamucena.
Zanima me koji program moze uspesno i bez mnogo muke da mi prekonvertuje u AVI,a da posle fajl normalno radi kao i svaki avi.
Hvala unapred na odgovorima

Nemoguce da Vdub nece da ti konvertuje. Da li imas OGG video Codec?

treba ti virtualdubmod... sasvim sigurno radi... treba zvuk konvertovati u mp3, video ne dirati i na kraju sve snimiti u avi...

treba ti virtualdubmod... sasvim sigurno radi... treba zvuk konvertovati u mp3, video ne dirati i na kraju sve snimiti u avi...

Evo upravo sam ga skinuo sa neta.Samo me zanima kako da namestim audio compression. i kako da ga konvertujem u mp3

Poslednja izmena:
Streams > Stream List > desno dugme na stream pa Full Processing Mode i Conversion.
S obzirom da AVI može da drži samo jednu audio stazu, ako ih ima više u tom OGG-u, one ostale disejbluj.

Narode hvala vam radi ovo cudo,ali mi se ne isplati da kompresujem serije,ipak south parka ima oko 100 i vise epizoda,ima da se userem ako budem sve na ovu foru kompresovao.U svakom slucaju hvala svima koji su mi pomogli.
Pozdrav!!!

nadam se da si obratio paznju da video ne rekompresujes... tj da stavis direct stream copy...

MediaCoder bi ti mozda pomogao... strpas mu gomilu fajlova, kazes kakav hoces izlaz... i tu imas opciju copy video da ne rekompresuje video...

nadam se da si obratio paznju da video ne rekompresujes... tj da stavis direct stream copy...

MediaCoder bi ti mozda pomogao... strpas mu gomilu fajlova, kazes kakav hoces izlaz... i tu imas opciju copy video da ne rekompresuje video...

Probao sam taj Media Coder ali na njemu nece da se kompresuje,krene 0.1%0.2% i stane.Mozda ja nisam nesto lepo nastelovao,ali ima milion opcija pa ne mogu da se snadjem

Nazad
Vrh Dno