Šta je novo?

Kako da klokujem procesor?

Opusteno

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.09.2012
Poena
200
Pozdrav, imam jedan problem. Hocu da klokujem procesor,ali mi podesavanja u bios-u nisu otkljucana za dizanje fsb. Imam msi h55m-e23, intel i3 550 @3.2, nvidia gts 450,4gb rama...
Mogu da ga klokujem preko MSI Control Centra, ali pri gasenju i paljenju racunara klok se vraca na staro...
Pomagajte...

Pozdrav, imam jedan problem. Hocu da klokujem procesor,ali mi podesavanja u bios-u nisu otkljucana za dizanje fsb. Imam msi h55m-e23, intel i3 550 @3.2, nvidia gts 450,4gb rama...
Mogu da ga klokujem preko MSI Control Centra, ali pri gasenju i paljenju racunara klok se vraca na staro...
Pomagajte...

hmm,prvi put vidim da je zakljucana maticna,mozda se to i desava na intelu,na amdu ne. U svakom slucaju ako ti mnozilac na procesoru nije otkljucan ne mozes nista da uradis posto ili se povecava mnozilac ili magistrala da bi rezultat bio veci,a ako su oba zakljucana to ti je sto ti je.

To H kod ploce te hebe. Da si imao neku sa, recimo, P umjesto H, mogao bi nesto ucinjeti povodom OC-a.

Da , tvoja ploca je iz H-serije, namjenjena korisnicima koji zele koristiti non-k procesore za overklok, sto bi za tvoju generaciju maticne bilo recimo, i7 920.

OC mogucnosti nisu moguce, samim tim i zakljucane.

Menjaj mashinu 😀

Pozdrav!

Mrtva H serija 😀 Neka gura ovako dok moze, pa ce da se menja 😀D Hvala na pomoci svima.

Nazad
Vrh Dno