Šta je novo?

Kako da iskljucim 2 xp-a

/dragan/

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2008
Poena
301
PA DA POCNEM:

Prilikom reinstaliranja xp zablokiralo je nesto pa sam morao da prekinem reinstalaciju, ali kada sam restartovao pojavila su se dva operativna sistema i pita me koji hocu da ukljucim.
E sad nisam znao sta da radim pa sam ponovo pustio reinstalaciju misleci da ce sve da se ispravi 😀, ALI kada se zavrsila instalacija eto ti cuda dobio sam TRI operativna sistema 😡.
Znaci mogu da startujem dva, onaj sto je prvi zablokirao njega ne mogu.

KAKO DA ISKLJUCIM TO I DA IMAM NORMALNO SAMO JEDAN XP?

Nadam se da sam dobro objasnio u cemu je problem .

udji u onaj koji ti radi dobro :

my computer,properties,advanced,startup and recovery,settings i imas listu samo ugasi sta ne zelis.tj izaberi taj koji ti je ok i ugasi "time to . . ." ili kako vec.

valjda to to sto ti treba.

PA DA POCNEM:

Prilikom reinstaliranja xp zablokiralo je nesto pa sam morao da prekinem reinstalaciju, ali kada sam restartovao pojavila su se dva operativna sistema i pita me koji hocu da ukljucim.
E sad nisam znao sta da radim pa sam ponovo pustio reinstalaciju misleci da ce sve da se ispravi 😀, ALI kada se zavrsila instalacija eto ti cuda dobio sam TRI operativna sistema 😡.
Znaci mogu da startujem dva, onaj sto je prvi zablokirao njega ne mogu.

KAKO DA ISKLJUCIM TO I DA IMAM NORMALNO SAMO JEDAN XP?

Nadam se da sam dobro objasnio u cemu je problem .

Jednostavno i ispravno resenje:
msconfig
idi na tab na kome pise boot.ini
imas opciju check all boot paths
Ovde mozes da podesis koji windows hoces da se podize kao osnovni,koji time out da bude a onaj koji ne radi ce biti obrisan iz boot.ini-a

Poz

E hvala vam ljudi, to me je nerviralo jako mnogo.
Uradio sam kako si rekao marcusnbg.

jednostavnije: edit(F4) C:\boot.ini

Nazad
Vrh Dno