Šta je novo?

kako da instaliram drajver

acarinho

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2008
Poena
345
u pitanju je msi lap top znaci drajveri su u ovom formatu nema install sta da radim?

u pitanju je msi lap top znaci drajveri su u ovom formatu nema install sta da radim?

Ajde dok cekamo da nam kazes koji je format(nadam se da msi laptop ne znaci i ms instaler)napravi folder i nazovi ga kako hoces.I idi u device manager i desni klik pa update driver pa idi na lokaciju onog svog foldera i pusti ga da instalira...
Poz

evo

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    209.2 KB · Pregleda: 89
Probaj ovako kako sam napisao ali mi to ne deluje bas kao da ce da radi..
Ako je to za bt driver zar ne bi tebao da bude citav paket ili nesto sl.?
Poz

sto je najgore takav je i drajver za cipset pa ne znam kako da ga instaliram, za graficku,proc,wlan,je bilo normalno install.

Pa tu nema nikakvih drivera, to ti je samo info i slicne gluposti. Fali tu mnogo toga.

Kao sto sam i rekao idi u device manager i desni klik pa update driver i rucno nadji mesto gde ti se nalazi drajver i to je to.Ako je to taj drajver sve ce da prodje ok.Ako kaze da tu nema odgovarajuceg drajvera pokusaj na netu da nadjes neki drugi.
Poz

gx610 te drajvere sam skinuo sa msi ovog sajta. meni lap top radi dobro instalirao sam xp i drajvere za graf. proc. zvucnu ali ne znam da li su instalirani svi drajveri.jel ima neki program koji detektuje da li su instalirani svi drajveri.

gx610 te drajvere sam skinuo sa msi ovog sajta. meni lap top radi dobro instalirao sam xp i drajvere za graf. proc. zvucnu ali ne znam da li su instalirani svi drajveri.jel ima neki program koji detektuje da li su instalirani svi drajveri.

Ovo ti je drajver za blutut uredjaj. Iskljuci wirles da bi se mogao podici blutut, onda idi u device menager i instaliraj sa updejt drajver ali idi na folder gde si to raspakovai i onda ce da se instalira bluetoot driver.

Naravno :) Driver magician :D POslao sam ti link na PM

Poslednja izmena:
hvala ali cini mi se da pokazuje samo instalirane drajvere.
ali u svakom slucaju koristan program.

Vrh Dno