Running Man je napisao(la):Dakle, koj' mi softver treba, i koja je procedura?
Cineman je napisao(la):Running Man je napisao(la):Dakle, koj' mi softver treba, i koja je procedura?
Za ripovanje DVD-a treba ti smart Ripper verzija 2.40, na netu ima da se nađe i verzija 2.41. Ali pošto nema neke verzije uzmi bolje 2.40 verziju.
Kada ti je DVD u drajvu, onda lepo otvoriš program i onda će ti on pričitati DVD. Ako kojim slučajem kaže da su neki Vob. fajlovi zaključani onda ti je najbolje da ugasiš Smart Ripper, uključiš Power DVD i prođeš kroz ceo film na nekoliko mesta. Posle toga opet uključiš smart Ripper, ali obavezno ne vadi DVD iz drajva posle očitavanja filma u Power DVD-u. Sada bi Smart Ripper trebao da očita sve Vob. fajlove, i onda ideš u Settings.
Key-chek zakačiš na every vob-file.
File-spliting staviš na every-vob file.
U options zakačiš Unlock drive, DeMacrovision, Copy IFO file.
U Vob File access zakačiš na aspi )1Gb files).
U search-intensity pomeriš na maksimalu na 30.
Max file size staviš na 4000MB.
div treba da ti ostane na nuli.
Posle svega ovoga ideš na Files/Backup.
Key-check treba da bude na every-vob file.
search-intensity na maksimali.
U Options treba da budu zakačiš prve tri opcije.
Kada to uradiš klikneš OK.
U levom gornjem uglu piše ti Rip-Method. tu treba da klikneš na Movie.
Posle toga ideš na Target, da staviš gde da ti izripuje film...
I klikneš START!!!
I to je to....
Pozdrav, Cineman cheers
Dandy je napisao(la):Na DVD-u je materijal podeljen na fajlove od po 1GB, ali mozes i da ripujes u jedan fajl, samo podesi u opcijama rippera.
Nule je napisao(la):Pa hteo sam da ga spojim u jedan fajl zato sto me nervira sto secne u sred pesme i pusti drugi fajl!
@Zmile Jel mozes malo opsirnije da opises proceduru sa DVD Decrpter-om?
Jos jedno pitanje mozda ce biti debilno ali neznam! Da li je moguce da se DVD prebacina hard, a da kad pocnem da ga gledam imam meni kao kad ubacim pravi DVD?
Mnogo mi se svidja kada mogu da izaberem sta cu da gledam nego sve fajlove da ubacim u BS player?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari