Šta je novo?

kako da flesujem bios

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
imam gigabyte 945p-s3 i gledam ovde ali nikako da skontam kako da uradim updejt maticne:wall:

Odeš u radnju i kupiš novu matičnu ploču, dodješ kući, izvadiš staru iz kućišta, ubaciš novu, posklapaš sve kako treba i, opa, updejtovao si matičnu.

Ajd sad na sajt proizvodjača i potražio BIOS i uputstvo.

znam ja to ali bi ja za sad da izbegnem taj trosak i da izvucem nesto,hteo bi da kloknem E6300 ali mi nesto neide pa mislim da je problem u biosu,doduse nisam nikad to ni radio pa mi treba savet.

znam ja to ali bi ja za sad da izbegnem taj trosak i da izvucem nesto,hteo bi da kloknem E6300 ali mi nesto neide pa mislim da je problem u biosu,doduse nisam nikad to ni radio pa mi treba savet.

Pise ti u uputstvu za maticnu kako se to radi "step by step" citas i radis - nije nista tesko.

nije to,pogledaj koliki je forum,ko ce sve to da pregleda,a strendzeri mi zesce idu na racku,svi bi da rade u srbiji ali niko nece da prevede proizvode na nas jezik,bitan je prevod ugandu,somali i croatian:smackbum:

Poslednja izmena:
Paz ako ti je eng problem, imas toliko online recnika gde mozes bukvalno citave pasuse da prevodis..tako da to nikako ne treba da ti je problem...samo malo cackanja po googlu:-devil-:

hvala na pomoci,prvo cu da ga flesnem,pa ako ne uspem da kloknem 6300 onda nova maticna

promeni napajanje

Djordjen nije ni rekao koje ima napajanje.

iz licnog iskustva bi ti preporucio da za pocetak pre neo krenes u taj poduhvat napravis bacup trenutnog biosa, a da nakon toga izaberes update sa sajta, a ne sa lokalnog diska, iz prostog razloga sto se desava da sam program skine noviji bios od onoga koji je prikazan na sajtu. nije mi se to desilo jednom

Nazad
Vrh Dno