Šta je novo?

Kako da dobijem maximum?

brale

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2004
Poena
319
Imam risiver Sony str d-495(5+1, 5x80W) pioneerovih 5 zvučnika (2xfront, 2xsurround + centralni) i woofer Mortdaunt Short i sve sam spojio na integrisanu Sound max zvučnu na Asus kt600-x ploči.Kako da izvučem max iz ovoga pošto mi je ovo privremeno rešenje za par meseci. :,,:

Najvise bi dobio kada bi pazario polovan Live 5.1 za nekih 15 jevreja i povezao sa istim receiverom koaksijalnom digitalnom vezom, za sta ce ti posluziti najobicniji mikrofonski koaksijalni kabl koji sa jedne strane ima mini-jack konektor, a sa druge strane chinch.

Ajde ako ti nije teško objasni mi malo kako da napravim taj kabl.Imam na kompu i onaj S/Pdif izlaz mogu li njega da iskoristim i kako? :wave:

Pa ja ti napisah sve.

Odes u neku radnju koja se bavi prodajom elektro-materijala, recimo BG electronics (imao sam negde broj, poslacu ti na PM ako ga nadjem), opises ga bas onako kako sam ti napisao, i naprave ti ga. :wave:

Probaću sa Bgelectronicsom.Ako ti nije teško pošalji phone.
Hvala na pomoći.

Covece uzmi SB Live 5.1 za 25 ojra novu, novcatu i neces sed pokajati, jer sve sto je integrisano je shit.

ja kupio live! nov sa garancijom za 19e pre neki dan

Gde si uzeo (napiši telefon ako ne sme ime firme)?Da uzmem taj live i da skratim muke.

Tu ti muke tek pocinju! :D

Kabl koji sam ti preporucio, "pashe" i za Live! ;)

p.s. Ja ga koristim sa Audigy-jem.

Vrh Dno