Šta je novo?

Kako da dekodiram telefon?

zvicko

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2009
Poena
304
Kao sto i pise u naslovu hteo bih da znam kako da dekodiram telefon, posto sestra namerava da ide u inostranstvo.

Sve si nam rekao :D.

Posto ti je i pitanje uopsteno, evo i uopsten odgovor.

Odnesi telefon u servis u kome vrse dekodiranje telefona.

Pa, zato znam nego reci ti meni sta sve trebam napisati da odgovor nebi bio uopsten. U ostalom koliko to dekodiranje otprilike košta?

Ako vam treba naziv telefona radi se o vodafone-u 533.

Bila je cena negde oko 800 dinara. Ne isplati se za taj telefon davati pare za dekodiranje.

Pa, zato bi i voleo da znam kako se to radi :)

A ti misliš da bi servisi uzimali tolike pare, da to može da radi bilo ko? Usvari može, ali ti je potrebna oprema koja sigurno košta više od 800 din. Pošto pretpostavljam da je telefon uzet u VIP-u najjednostavniji način bi bio da ti VIP da kodove za otključavanje, ali na to odmah možeš da zaboraviš.
Tako da ili pitaj u nekom servisu ili za 10e kupi neki telefon na buvljaku, čisto da joj posluži dok je u inostranstvu.

Ma oprema je sitnica, kupi ti lepo box koji ti treba za dekodiranje vodafona i odradi to kod kuce za dz. Cene boxeva se krecu od 40 eura, pa do nekoliko stotina eura, mada ti je najbolje da uzmes najskuplji, moci ces vise telefona da dekodiras. :)
A sad ozbiljno, ne mozes da naucis da dekodiras telefon, za to je potrebna oprema, pre svega specijalizovani box bas za taj model koji nije uopste jeftin. Nema vise dekodiranja sa onim generatorima, osim za stare telefone, ali je i te programe tesko naci za dz.

Nazad
Vrh Dno