Šta je novo?

Kako da budem stalno ulogovan?

• Začetnik teme Začetnik teme bangie
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bangie

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2006
Poena
319
Dakle kako na nekim sajtovima da budem stalno ulogovan, da ne moram svaki put kada zatvorim browser, da ponovo posle par sati ukucavam username i pass?
To mi je ranije radilo kako treba, neznam sta se poremetilo pa vise ne radi.
Konkretno pri logovanju na benchforum stikliram opciju Zapamti me. Odem sa foruma i posle par sati kada ga otvorim moram ponovo da kuckam username i pass.
Firefox 3.0.1.3 ukljucena je opcija Accept cookies from sites i u Exceptions sam namestio Allow za adresu foruma.

Da ti nije čekirano "Always clear my private data when I close Firefox"?

Prilozi

• ScreenShot00434.webp
    ScreenShot00434.webp
    25.2 KB · Pregleda: 47
Ako ti se to dešava samo na nekim sajtovima, probaj da odeš u folder gdje Firefox drži cookies i da im postaviš atribut na Read-Only.

A gde se nalazi taj folder? Trazim i ne mogu nigde da ga nadjem...

Nalazi se u profile folderu (vjerovatno je u C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profile).

Mada, probaj i ovo: ukucaj u address bar about:config, pa u filter unesi cookie - probaj da promijeniš privacy.clearOnShutdown.cookies.

Nema to sam vec pretrazio, u folderu Profiles nema foldera profile, niti slicnog gde bi se to moglo nalaziti. Vec pretrazio.
A za ovo drugo sto si predlozio, nemam nigde tu opciju koju si naveo. Imam samo one koje se vide na prilozenoj slici.
Ma izgleda da FF zeza, instalirao sam danas Operu i kod nje je veceras sve ok, tj ostajem ulogovan kada se kasnije ukljucim na sajt. Mada mi se cini da je malo sporija od FF.
U svakom slucaju druze, hvala na pomoci.

Prilozi

• pic2.webp
    pic2.webp
    15.1 KB · Pregleda: 36
Instaliraj novu operu 10, ako već nisi. Dosta je bolja od devetke.

Firefoxu se u poslednje vreme to cesto desava! Nacisto je pobrljavio sa passwordima i cookies!

Ma odustao sam od FF za bench i za ostale sajtove na koje zelim da budem stalno prijavljen. Instalirao sam Operu 10, sto preporuci kolega 945, i nju koristim. A FF za sve ostalo. Inace i ova Opera 10 mi se cini da je sporija od FF. Bar mi se tako cini.

Idi na Tools/Options/Privacy
Use custom privacy
Cookies
nadji sve sto ima veze sa benchmark sajtom
obrisi te cookije
restartuj browser i ponovo se loguj na bench forum i klikni da te zapamti

Nazad
Vrh Dno