Koja je adresa za download?CAR je napisao(la):P.S. Skini verziju 1.5.1, ima monitoring temperature.
Memtest ne testira CPU, vec memoriju.Principal Skinner je napisao(la):a sta fali memtestu86? ne traje bas 5 minuta nego 15-tak
http://www.memtest86.com/
H.U.D. je napisao(la):imash da okachish ovde onu koja ima to?
10x
pozdrav
Principal Skinner je napisao(la):ako je procesor preguran preko granice stabilnosti memtest ce puci
H.U.D. je napisao(la):hmm... probao sam onu istu verziju i kucci, i monitoring radi samo kad je aktivan MBM5..
chak se i ne prikazuje tab sa podacima kad se program start-uje, a MBM5 nije aktivan...
u isto vreme, informacija u about tab-u je prikazana sa engleskim chitljivim karakterima kada se podigne S&M uz aktivan MBM5, dok je u drugom sluchaju nechitljiva ( prikazana kao znaci pitanja, verovatno nepoznata - ruska - kodna stranica)
ima li neko ideju shta ovo mozze da izaziva?
pozdrav
CAR je napisao(la):Samo extract-uj S&M.exe u neki folder (ili ga pokreni direktno iz zipa)... a da bi imao i ocitavanje temperature, potrebno je u isti folder extract-ovati i fajl inport32.dll (u suprotnom nema ocitavanja, i program je identican verziji 1.5.0... naravno, radi savrseno i tako, ali nema ocitavanja temperature)
Meni na destopu stoji samo ono sto bas cesto koristim 😉 :smash:CAR je napisao(la):meni je to na desktop-u... radi savrseno.
E, tako i treba. Mislim, nebitno sa Speedfan-om (to ionako nikad nisam koristio), ali mora da radi S&M.exe + inport32.dll.Dekara je napisao(la):Mali test
1. s&m.exe bez .dll i bez speedfan-a - nema monitoring + ????? u tabu about
2. s&m.exe + .dll bez speedfan-a - ima monitoring s&m
3. s&m.exe + speedfan bez.dll - ima monitoring speedfan
3. s&m.exe + .dll + speedfan - ima monitoring i s&m i speedfan(moze da se izabere bilo koji).
Pa ja i koristim S&M prilicno cesto... 😉Dekara je napisao(la):Meni na destopu stoji samo ono sto bas cesto koristim 😉 :smash:
Ista situacija i kod mene i sve radi OK (i monitoring i About) 😉CAR je napisao(la):Momci, meni radi kako valja... samo je trebalo onaj .dll ubaciti na isto mesto gde se nalazi i S&M.exe. Igrom slucaja, meni je to na desktop-u... radi savrseno.
Evo, sad sam probao i sa drugim folderom, na skroz drugoj particiji... u folderu se nalaze samo S&M.exe i inport32.dll - isto radi perfektno.
E da - nemam MBM5, samo da naglasim...
Yeap, Chief sux allright!!! :beat:Vule je napisao(la):Ono zbog cega sam jako zadovoljan je voltaza sa novim napajanjem (jes' da ne ocitava 12V, al nema veze) koja je na 5V grani isla od 5.06V do 5.09V... Tako da, Chieftec sux big time 😀
Nema frke, i meni je tako trenutno... bez paste, udarilo "suvo na suvo" (golo jezgro na go cooler 😀), fan sa Xaser-a koji se vrti na ~2K RPM i ima jako slab protok vazduha... isto dodje do 66-67 stepeni max.Vule je napisao(la):A i ova temperatura... 66C :zgran: Jedva cekam da nabavim preostali materijal i da nabacim vodu...
CAR je napisao(la):Yeap, Chief sux allright!!! :beat:
Do juce mi je u masini bio jedan od 300W (onaj moj Ener na popravci 😛 ), sad sam dobio jedan Coolergiant od 380W da se malo koristim (hvala darodavcu 😉)... pazi razliku:
+3.3V - 3.37V vs. 3.41V
+12V - 11.97V vs. 12.40V
+5V - 5.04V vs. 5.21V
CAR je napisao(la):Nema frke, i meni je tako trenutno... bez paste, udarilo "suvo na suvo" (golo jezgro na go cooler 😀), fan sa Xaser-a koji se vrti na ~2K RPM i ima jako slab protok vazduha... isto dodje do 66-67 stepeni max.
Nego, zasto ti je ova "min temp" tako visoka... meni tu zna da bude 25-30 stepeni? :trust:
CAR je napisao(la):Nego, zasto ti je ova "min temp" tako visoka... meni tu zna da bude 25-30 stepeni? :trust:
Aha, OK... I was just wondering 😛Vule je napisao(la):Pa, to je naravno idle za CPU, a posto sam pre testa igrao FIFU, ugrejao se na nekih 50C i stigao je da se ohladi samo do tih 41C kada sam poceo test... Isto tako, nisam mu dao da se ohadi dovoljno nego sam napravio screenshot na tih 47 (u tom trenutku), nekih minut posle zavretka testa.
Kol'ko ja znam, moze...Vule je napisao(la):Edit: evo bas cu danas da pazarim neki unimer pa cu da izmerim tacne voltaze... Jel moz' to da se utakne u molex pa da se meri, a?
Ovo 'ladno k'o spricer (bas sad otvorih stranu da se uverim)... doduse, kako ne bi i bilo sa 3 fana 😀genijalcin@23 je napisao(la):Kod mene, na Eneru od 360W...
+3.3V ~ 3.30V 😀
+5V ~ 4.97V
12V ~ 11.84V
Ovo su prosecne vrednosti. Inace, napajanje se greje kao ludo 😀
Pa kako tebi, nesreco... *tebi i samo tebi*... Prime nabije vecu temperaturu od S&M-a? 😀😀😀genijalcin@23 je napisao(la):2.55 gHz@ 1.55V, watercooled, CnQ enebled, 25C~54C max. (12h prime)
:wave:
EDIT> Dodao sam i S&M
Darth Zool je napisao(la):Da li bi neko mogao da prevede upozorenje vezano za s2KCtl (pri kraju-ВНИМАНИЕ!) sa gore pomenute stanice:
http://testmem.nm.ru/snm.htm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari