Šta je novo?

Kako "browse-ovati" kroz folder sa slikama? (N6120c, Symbian)

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Z

[ZoNi]

Guest
Imam Nokiju 6120 Classic (Symbian 9 FP1, valjda).

Kad otvorim neku sliku iz fajl managera (Y-Browser, FExplorer, ugrađeni menadžer), ne mogu da nastavim pregled slika u tom folderu, već moram da zatvorim sliku koju gledam, pa da kliknem na sledeću i tako za svaku sliku.

Jedini način za pregled slike za slikom, pomoću kursorskog tastera, je da otvorim galeriju! Međutim, ja bih više voleo da mogu da otvorim folder i da kroz njega idem.

Kako da to odradim? Da li ću morati da instaliram neki dodatni program za pregled slika? Ako može, izbegao bih to. Ako ipak mora, dajte pregled za neki besplatni program.

========

Dodatno pitanje: kako da nateram Core Player da pušta FLV filmove klikom na FLV fajl u fajl menadžeru? Sada moram da otvorim Core, pa File>Open i onda normalno pušta bilo koji FLV.

Ja na N70 koristim Resco Viewer i super radi.

Probao Resco Viewer. I dalje je isto - mogu da otvorim jednu sliku, ali za sledeću moram da zatvorim ovu već otvorenu :(

Koja ti je verzija Photo Viewera?

Evo sad sam otvorio svoj na E71 Resco Photo Viewer 5.00. Otvorim sliku i klikokom na gore/dole/levo/desno prebacujem na sledecu ili vracam na predhodnu.

Evo sad sam otvorio svoj na E71 Resco Photo Viewer 5.00. Otvorim sliku i klikokom na gore/dole/levo/desno prebacujem na sledecu ili vracam na predhodnu.

Da, i kod mene je tako, otvorim jednu sliku iz FExplorera i posle ide dalje kroz folder.

I ja koristim Resco Photo Viewer 5.00. Klik na gore/dole/levo/desno ne radi ama baš ništa!

Hm, da li je to neki bug kod N6120C?

Inače, od kako sam postavio RPV da bude default preglednik slika, iz FExplorer-a uopšte ne mogu ni da otvorim slike - klik na sliku ne radi ništa. Iz Y-browsera i Nokijinog explorera radi kao što sam već objasnio (klik otvara sliku, ali nije moguće dalje kretanje kroz folder iz RPVa ili ugrađenog preglednika).

Kad otvorim RPV i iz njega uđem u neki folder, kretanje kroz folder je skroz normalno i veoma brzo.

nije bug, ja imam taj telefon i taj program i radi kao i defaut galerija samo bolje i brže :)
sad vidim ja imam 4.50 verziju pa ako to ima neke veze :d

Poslednja izmena:
Hmmm... Ne razumem, ništa ne pomaže. Glupost & smor :(

I ja kazem "hmmmm" ... instalirao sam Resco Photo Viewer 5.00 u N79 i probao iz File Manager -a da otvorim neku fotku i da teram dalje - nije hteo :trust: dok kad se gledaju slike u Viewer-u sve radi ok...

Nazad
Vrh Dno