Šta je novo?

Kako besplatno

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Zvati hitne brojeve 092,093,094, sa mreze Telenor ???

Hitni brojevi su 92, 93, 94. Bez nule ispred. Ako imas Nokia telefon koji zahteva bar tri cifre, onda ubaci are kod ispred. Napr.: 01192, 02192,...

Hitni brojevi su 92, 93, 94. Bez nule ispred. Ako imas Nokia telefon koji zahteva bar tri cifre, onda ubaci are kod ispred. Napr.: 01192, 02192,...

Ma dobro moj je lapsus za ovo sto sam napisao 092, a ne 92 ili 01192, ali pitanje je kako zvati te brojeve besaplatno, da li ima neki prefiks da se ukuca. Nekada je na Telenoru ili ti mobtelu bilo besplatno,a sada je to samo sa MTS-a i VIP-a.

Pa zar ti toliko cesto zoves te brojeve da ti trebaju besplatni razgovori?

Ako je moja logika ispravna, kad se neko nadje u situaciji da zove te brojeve, ne pita za cenu jer verujem da su mnogo bitnije stvari u pitanju nego par dinara za kredit?

E sad ako bi pitanje preformulisao kako besplatno zvati te brojeve u slucaju da si na prepaidu i da nemas kredit, onda bi to vec imalo smisla.

PoJenta besplatnog zvanja tih brojeva da možeš nekom da spasiš život iako nemaš kredita na računu, a ne da moraš do trafike da kupiš dopunu.

A da li si probao 112, to je evropski standard!? To mora da radi!

Sam si rekao evropski :d

Pa zar ti toliko cesto zoves te brojeve da ti trebaju besplatni razgovori?

Ako je moja logika ispravna, kad se neko nadje u situaciji da zove te brojeve, ne pita za cenu jer verujem da su mnogo bitnije stvari u pitanju nego par dinara za kredit?

E sad ako bi pitanje preformulisao kako besplatno zvati te brojeve u slucaju da si na prepaidu i da nemas kredit, onda bi to vec imalo smisla.

Pa covece jel si video da se ceo thread i zove ,,kako b e s p l a t n o,, Citaj malo bolje!!!

Hoćeš da kažeš da sada nije besplatno?

Pa covece jel si video da se ceo thread i zove ,,kako b e s p l a t n o,, Citaj malo bolje!!!

Mislim da ti nisi shvatio poentu.

Normalno da bi ti brojevi trebali da budu besplatni (tj u normalnim drzavama), ali stvarno mi nije logicno da se toliko puta nalazis u sitaciji da zoves hitne brojeve i da je prvo sto pomislis da li je to dzabe poziv ili da li ces platiti.

Nista licno, samo nerazumevanje ;)

112 radi sigurno, dobija se 92, cimao sam ih u više navrata.

edit: 112 radi i bez kartice.

Poslednja izmena:
Koliko ja znam , besplatno je i na telenoru. Kada su to promenili?

Nije besplatno, bar mislim da nije ja sam zvao 01192 i tamo do ksu me davili ovo ono sacekajte ovo ono ima li povredjenih ovo ono sacekajte ovo ono i naplatili mi na kraju 162 dinara taj poziv, ej bre srbijo!

Pa što si zvao 01192, da si okrenuo 06tvojprovajder92, ili 112, ne bi bilo problema. Ne znam što je Srbija kriva za tvoju neinformisanost?

01192 je kada zoves miliciju u Beogradu, isto tako mozes preko 021 da okrenes onu u Novom Sadu. Koliko sam ja informisan, kada na telefonu okrenes 112 on te automatski redirektuje ka miliciji grada (ili opstine) u kojoj se nalazis i to bi trebalo da je besplatno na svim operaterima kao Emergency call a koliko sam upoznat i jeste besplatno kod svih operatera.

Pa bio sam u beogradu, logicno da mi treba 011 pozivni kada samo 92 ne radi nista a kada pozoves 112 i nalazis se u beogradu trebalo bi isto nista da te ne kosta kao i kad pozoves 01192 ... izvini sto bih ja zvao 06392 to bi trebal oda radi i kao 92 samo pa ne radi? gde to pise majke ti!

kad okreces sa 011 naplacuje se

Nazad
Vrh Dno