Šta je novo?

Kako bese...

• Začetnik teme Začetnik teme risa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Kako da namestim u XP-u da kad otvorim vise prozora i kad ih smanjim na taskbar da ih ne slaze onako moderno nego kao u 98-ici?
Znao sam ranije ali se ne secam...znam da je nesto jednostavno...

Start > Settings > Taskbar & Start Menu...
unchek-iras Group similar taskbar buttons

Pozdrav!
MrBigJump.gif

edit: Hehe, jednostavnije na ZoNi-jev nacin 🙂

Poslednja izmena:
Ma isto se dobije, samo se do ZoNi-jevog dodje s manje klikova + je ilustrovano, ne moze da promasi 🙂

ovo, da vratim na klasicno, a ne da mi radi grouping similar taskbar buttons - je prva stvar koju promenim kada instaliram win. Ko li smisli taj debilizam:bottle:

Poslednja izmena:
Eh taj MS, stavili su group similar taskbar buttons, a nisu mogli u IE6 da stave tabbed browsing :bottle:

ovo, da vratim na klasicno, a ne da mi radi grouping similar taskbar buttons - je prva stvar koju promenim kada instaliram win. Ko li smisli taj debilizam:bottle:

ja ne vracam na klasicno (sto se vidi i sa prilozene slike 😉 )... meni je GSTB bas ok...

ma ok, verovatno sam ja u ovom slucaju bio previse kategorican - al mi ipak deluje kilavo da se danas tako organizuje, prema programu koji je otvorio prozore. jer kada se radi sa sa vise prozora cesto se uzima nesto iz necega sto ne pripada istom programu (npr. imate otvorenih vise wordova, power pointa i I. browsera), pa mi je brze samo da kliknem na tasskbar kada nije grupisano nego da treba jos jedanput dodatno da kliknem na grupisan.

Ajd` sad nije to nista previse bitno, i naravno da je ok ako je nekome zgodnije grupisano - ionako kad mi drugi vide desktop slogiraju se kako sam aljkav (zato sto su mi ikonice po celom desktopu naizgled nasumicno nabacane), tako da je moj komentar iskljucivo licna preferenca.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno