Šta je novo?

Kakav polovan notebook za 300e?

Marti Misterija

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
955
Komsija zeli da uzme nesto polovno, do 300 evra, treba mu za malo AutoCad, word, mail, i ostale office stvari. Nista fensi, dovoljan mu je i 12 incni ekran a manja masa mu znaci dosta. Pozeljno sa cd pisacem.
Ja pojma nemam o ovim stvarima pa rekoh mozda vi umete da mu pomognete!

Za te pare, moze se naci neki P2/P3, za 13,3" ili 14", 12tice su i tada bile skuplje, makar te sto ti trazis u malom pakovanju. Ocekuj 64MB rama i 3-6GB disk.

Laptop koji je dimenzije kao da ima 14-15" a displej od 12" jeste najjeftiniji, ali.... baah.

Pozdrav!

Ej, sad vidoh.
CD-R/RW ni slucajno ne ocekuj za ovaj kes.
Sami uredjaji (rezaci) kostaju 100njak evra, kombo su do 150, tako da to u 300E uci nece.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Ej, sad vidoh.
CD-R/RW ni slucajno ne ocekuj za ovaj kes.
Sami uredjaji (rezaci) kostaju 100njak evra, kombo su do 150, tako da to u 300E uci nece.

Pozdrav!

A ako se ne varam u te male modele se ni ne ubacuju CD-R/RW vec se mora nabaviti eksterni...bar ovi sto sam ja gledao u USA

Pa, tada nije bilo uobicajeno, kao danas, da svako notebook ima CD-R/DVD ili DVD-R...Mada, ako je standardan slot za drajve, ne vidim zasto se ne bi mogao ubaciti combo uredjaj, pod uslovom da neko ko je dao 300e za notebook hoce da da ne bas malo svotu novca i za opticki uredjaj...

Ako ima prorez, nek ti ortak nadje neku vezu za Nemacku, na njihovom Ebayu ima prilicno jeftinih CD-ROM-ova za nb-ove.

Ja sam dovukao DVD iz nemacke skoro, 65E.
Rezaci su skuplji 80+.
Komboi jos vise, 100+.

Uglavno, za 300e tesko je naci dobar nbook sa samo cd-om.
Sa rezacem je to prakticno nemoguce.

Nazad
Vrh Dno