babac je napisao(la):@cozmo
Upravo tako
Ja bi uglavnom koristio za gaming i lokal. A ako ima neko blizu, lokacija: ulica Avgusta Cesarca, kod Daltonke nek iznese iskustva.
I jos nesto, koliko otprilike ima na jednom habu podataka za razmenu ???
Pinging 66.249.85.104 with 32 bytes of data:
Reply from 66.249.85.104: bytes=32 time=30ms TTL=248
Reply from 66.249.85.104: bytes=32 time=32ms TTL=248
Reply from 66.249.85.104: bytes=32 time=31ms TTL=248
Reply from 66.249.85.104: bytes=32 time=29ms TTL=248
Ping statistics for 66.249.85.104:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 29ms, Maximum = 32ms, Average = 30ms
C:\Documents and Settings\User>
Upstream Power Level: 55.8 dBmV
Downstream Power Level: 20.0 dBmV !!!
Downstream Signal to Noise Ratio: 42.0 dB
Downstream Power Level:Recommended upstream signal levels are +35 dBmV to +52 dBmV.
Downstream Signal to Noise Ratio:For all modems:
-15 dBmV to +15 dBmV maximum.
There is no upper SNR limit, although in practice 40 dB is about the highest seen.
There is no upper SNR limit, although in practice 40 dB is about the highest seen
Recommended upstream signal levels are +35 dBmV to +52 dBmV
za dva meseca sam naterao 600 - 700 gb na hard sa 1024
dominator je napisao(la):He he kod mene je 41.5dB![]()
Shiki Mozak je napisao(la):A mene zanima kako da idem na taj Local,jeste debilno pitanje ali shta cu...???
Zoran021 je napisao(la):Prilikom montiranja SBB kablovskog interneta , čovek koji je montirao i podašavao kompjuter mi je rekao da da isključim firewall kad sam na internetu .Ovo mi zvuči pomalo čudno jer firewall i služi da se zaštiti kompjuter .Imam Windows XP sa Sp2 , znači i integrisani firewall .Interesuje me zašto mi je rekao da isključim firewall ?Pomalo je čudan taj savet .
miha je napisao(la):to znaci da studenti imaju popust na flat pakete 30%![]()
Ja sam probao sa NeoBee ADSL i ide oko 27 KB/s !neo geo je napisao(la):Jer moze neko sa sbb cable 256 da pokrene ovaj link da skine ovih 60tak MB i kaze mi koliko je bio protok
http://www.pcigre.com/temp/video/Flatout2Footage01.zip
U pitanji je aktuelni flatout 2 filmic sa thread-a o igrama, treba mi cisto radi poredjenja, da bih znao kakav je sbb cable u odnosu na moj veseli ptt adsl koji skida ovaj fajl sa svega par kBps
posto ocekujem da cete imati 30kBps, ne ostaje mi nista drugo nego da po isteku promo perioda predjem na cable, jer od ovoga adsl 'slaba je vajda'
stormwatch153 je napisao(la):Da pitam i ja jedno glupo pitanje. Da li neko zna gde bih se mogao obavestiti da li SBB planira da dodje u Suboticu, posto je to jedini od vecih gradova u Srbiji koji ima NAJGORU MOGUCU internet (i kablovsku TV) konekciju ka svetu predstavljenu u vidu stravicno lose wireless mreze koju izgradjuju kompletno nestrucni ljudi (dial-up ne racunam kao pristup internetu). I da...gde je onaj lepi SBB COD2 server koji je nestao, nigde ne mogu da ga nadjem![]()
neo geo je napisao(la):Jeste da nemate neki izbor kanala, ali kablovska u Subotici postoji vec skoro 20 godina, sto je tada bila naucna fantastika za ostatak brdovitog Balkana ..
magnus je napisao(la):SBB COD2 S&D 1.3 SERVER PAM..............82.117.194.233:28960
SBB COD2 S&D 1.3 SERVER.....................82.117.194.232:28960
Treba ti COD2 sa 1.3 patchem.
Idi na www.serbiangamers.com/forum
-=crusader=- je napisao(la):u BGD SBB cable iskuljucivo zavisi da li su vam oni uvodili mrezu ili ste imali nekog prethodnog operatera kojeg su oni otkupili... u slucaju da je SBB uvodio mrezu jako je malo ljudi koji imaju primedbe a za sve ostale slucaje bukvalno je gledanje u pasulj kako ce to sve raditi.
Civil je napisao(la):Pa nije bas tako, evo ja sam bio na Radijusu, sad' sam na SBB-u ni kriv ni duzan i net mi radi savrseno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari