Šta je novo?

Kakav je SBB cable net?

SBB je VRH u nas , kako u odnosu na ADSL ( lokal ) , tako i u odnosu na ostale kabl distributere
ja sam kod PTTa
:wall: :wall: :wall: :crash: :crash: :crash: :mad: :mad:

SBB u mnogome zavisi od grada do grada,procitao sam deo postova i vidim da su ljudi u Bg zadovoljni ali u unutrasnjosti nije bas tako sjajno ,uostalom evo koga zanima moze da pogleda i njihov forum http://forum.sbb.co.yu/viewforum.php?f=50&sid=d333340e4c4bc453c18f19507dacf124 gde je OGROMNA vecina ljudi nezadovoljna pa su neki cak isli i do te mere da su pisali peticiju protiv SBB za prevaru zbog jako lose usluge koju daju .

U Valjevu je to ipak najbolja (od najgorih) opcija pored par provajdera wirless-a i naravno nedaj boze dial-up-a . Najgore sto nikad nisi nacisto kako ce internet radi taj dan i ako si nekad namerio da odigras nesto od igara online cesto zna da zeza ili da je ping katastrofa tj nema nista od toga.
U sustini sve bi bilo ok da Sbb ne nabija ogroman broj korisnika na postojeci (nedovoljni) link - koji uzgred budi receno bi trebalo da bude bar 5 puta veci da bi mreza normalno funkcionisala.
Mi u Valjevu smo se nekoliko puta zalili i gospoda iz direkcije SBB-a cvrsto obecaju poboljsanje i posle ?? vremena oni ga zaista malo prosire - citaj normalizuju za rad vec preopterecenog linka ,ali u roku od 10 dana od nazovi poboljsanja oni nahvataju jos novih izmucenih pacenika sa dajlapa pingovi protok i ostalo ode ponovo dodjavola i tako sve u krug do dan danas zadnje 2 godine.
NO kao sto rekoh kad nema bolja dobra je i dr..lja :d ostaje nam samo da cekamo bolja vremena da dodje neki novi internet dobavljac i ADSL pa skloni ove monopoliste za sva vremena :smash: .

:wave:

sbb je kewa
jedino sto ces da cekas u redovima za lebac i mleko kada budes isao da placas net...

Ja iskljucivo placam u Kralja Petra i jos nikada nisam cekao duzeo od minut-dva (eventualno par njih bude ispred mene).

Pozdrav

same

Uvek je jedan dva ispred mene ali se zato desvalo da nestane mleka odnosno kazu baza pale nemoze da se uplati i to vise puta je tako bilo

Interesuje me , da li ima nekoga od vas koji ste jedini korisnici SBB net-a u svom ulazu (naravno, ako živite u stambenoj zgradi) u Beogradu, zato što već godinu dana kuburim sa njima oko uvođenja kabl. net-a jer sam jedini potencijalni korisnik te usluge u ulazu. U mom ulazu ima bar 70% korisnika njihove televizije, a u ulazu do mene ima nekoliko korisnika SBB kabl. net-a. Napominjem da je ovo moja pretpostavka jer od SBB-a dobijam mnogo glupa obrazloženja po pitanju nemogućnosti uspostavljanja ove internet usluge.

Interesuje me , da li ima nekoga od vas koji ste jedini korisnici SBB net-a u svom ulazu (naravno, ako živite u stambenoj zgradi) u Beogradu, zato što već godinu dana kuburim sa njima oko uvođenja kabl. net-a jer sam jedini potencijalni korisnik te usluge u ulazu. U mom ulazu ima bar 70% korisnika njihove televizije, a u ulazu do mene ima nekoliko korisnika SBB kabl. net-a. Napominjem da je ovo moja pretpostavka jer od SBB-a dobijam mnogo glupa obrazloženja po pitanju nemogućnosti uspostavljanja ove internet usluge.

Ja sam jedini korisnik u dva susedna ulaza :)

Poslednja izmena:
Što rekla pokojna baba Ruža: "Što ne pa'ne nešto da nas sve poništi"

Interesuje me , da li ima nekoga od vas koji ste jedini korisnici SBB net-a u svom ulazu (naravno, ako živite u stambenoj zgradi) u Beogradu

Hm, ne bih mogao bas da garantujem ali mislim da sam bio jedini korisnik SBB-a u ulazu. Ali svakako nisam bio jedini korisnik u kraju. :) Ne osposobljava SBB pojedinacne zgrade i ulaze vec u jednoj turi odradi ceo kraj. U mom slucaju je bio blok od nekih 20ak zgrada. Pa sad...20 zgrada, 5 po 100 stanova, ostale po 30ak, sve skupa potencijalnih 1000 korisnika, barem 50 ce uvesti net pre ili kasnije.

Vrh Dno