Ili da jednostavno kupi neki S koji ce sve da ih opere i da mu stane u dzep![]()
Ja imam od 100 i kusur evra (ali je bio paket sa pratećom opremom - torbica, i još par sitnica) Canon A4000 i slike se razlikuju od mobilnog. Nisam u klinačkim fazonima "ako je moje najbolje je" ali sam upoređivao sa drugim slikama koje su slikane iPhone-om i ostalin "skupim" telefonima i slike ispadaju dosta kvalitetnije sa digitalca. Vidi se razlika, kao što se vidi razlika između mog digitalca od 100 evra i nekog fotoaparata od 500 evra (pratim temu na forumu o fotografijama i vidi se jasna ralika). Nikada se nisam igrao PhotoShop-om tako da ne znam koliko se još može naknadno "poboljšati" fotografija sa mog digitalca ali meni ne treba nikakva ekskliziva, opalim na "auto" i sve super
Fotografije koje sam upoređivao su slikane u različitim situacijama i bilo da je dan ili noć, kafić ili plaža ili Knez Mihajlova vidi se ta nijansa da je kvalitetniji fotoaparat od mobilnog![]()
Vreme jeftinih fotoaparata je definitivno proslo. Recimo da su fotoaparati iz S serije minimum na koje bi trebalo dati pare jer sve ispod toga pruza i osrednji telefon. Ako hoces fotoaparat kojim stvarno mozes da fotkas nesto a da se to SRVARNO razlikuje od fotkanja telefonom g1 x je minimum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari