Šta je novo?

Kairos Planet

Bacio pogled ali na cifre i malo verovatno da je istina na zalost mnogo smrducka

Moj drugar isto radi za njih kaze da zaradjuje oko 11$ dnevno, i kaze da su tacni i da tacno u 12 sati mu lezu pare :D

Nigde ne piše koliko para se zarađuje niti koliko to od pomenutog zavisi.
Npr koliko može da se zaradi bez affiliate programa, solo opcija. Jel ima neko tu informaciju?

Lease Packages
Standard Silver Gold Platinum
Guarantee payment 125 597 1577 2777
Available 22648 14798 26811 25783
Disk space 15 GB 70 GB 180 GB 320 GB
Time online 10:00/1day 10:00/1day 10:00/1day 10:00/1day
Max annual income 312,5 1492,5 3942,5 6942,5
Term of validity (months) 12 12 12 12

Hoćeš reći - dam im 320GB HDD godišnje i dobijem $7000?

Ja kad odem na taj lease package HTML piše da je $2777 godišnje u pitanju...

Dosta je mistifikovana cela priča iskreno.

Poslednja izmena:
$2777 je cena paketa koji kupis, a na kraju perioda dobijes $6942

Čim se toliko novca daje u startu,u pitanju je piramidalna šema.

Nema toliko lake zarade nigde...

Ima i ovaj neki osnovni paket od $125, dobije se $312.5. Nisam u toj priči, ali, ako sam dobro razumeo daješ $125 nekome unapred da se služi tvojim HDDom 10 sati dnevno i taj neko ti vrati 250% od uloženog. Pritom, imaju izmišljenu fizičku adresu i UK predstavništvo su zakupili preko firme koja "prodaje adrese" ofšor kompanijama.

Iskreno, nešto sumnjam da će ovaj biznis plan da živi godinu dana i ne bi me čudilo da u nekom trenutku promene uslove poslovanja onako, na finjaka.

Slazem se. Ono sta rade postojeci clanovi je sledece - uclanjuju nove clanove i rade online transfer novca sa svog na njihov racun a ovi im na ruke daju kintu. Ako je sve kratkog daha, zaradice oni koji upravo ovako rade, dok oni koji cekaju online zaradu, tesko. $125 nije neka cifra tako da moze da se testira

zdravo ljudi. citao sam malo vas razgovor o Kairosu . mogu vam reci da radi veoma dobro vec dve pune godine ja ga imam kupio sam Platinum paket. u pocetku sam mislio da je to jedna velika prevara posto ima na internetu kolko hoces . Posto zivim u slovackoj tu je to malo vise razvijeno mnogo to ljudi ima i svaki dan ih je vise i vise i niko se nije zalio do sad . bila je i medjunarodna konferencia Kairos Planet u Bratislavi bio sam video sam veoma mnogo ljudi je doslo i mogu vam reci da planiram jos jedan paket da uzmem mozete lepu sumu da zaradite a da se ne naradite . Sad sledeca konferencia ce biti u Zagrebu 21.05 2016 ja imam mesecno oko 500e i nema nikakvih problema tokom transfera para na racun na E-payments. Od 02:00 do 09:00 salju pare svaki dan , nema veze dal je vikend ili neki praznik . svaki dan se placa . ako vas jos nesto zanima slobodno me pitajte . Pozdrav

Nazad
Vrh Dno