mitnick je napisao(la):Nemoj da pomislish da sam vuna...Ja divx ne gledam ako nije ripovan DVD, a ako jeste, to znachi da DVD postoji....Sve filmove koji mi se svidjaju imam na DVD-u, ne bih dopustio da ga u kolekciji imam sa krsh zvukom, malo loshijom slikom i sl...Hocu da uzivam u filmu...
Ma daj, dok nas ne uporedis sa americkim Playboyem nista nisi uradiodanijel00 je napisao(la):sto se digitala tice, ja ne mislim da vredi svaki dinar i mislim da je cak jako skup u odnosu na bug recimo.. da ga poredim sa domacim casopisima, skuplji je i od ckm, koji je jedini domaci casopis koji citam... ako neko kaze kako je skup zbog cd-a, cd ionako pokriju reklamama, a cisto sumnjam da rezanje cda na tom tirazu kosta vise od 10 din...
Ajde to sto si zzestoko ispriman na BUG i koristis svaku priliku da ga velicas, usput pljujuci po domacoj IT stampi, ali ovo sto poredis Digital! sa CKM-om je notorna glupost!danijel00 je napisao(la):Poredim vas sa ckm jel ste tu negde po kvalitetu stampe a i jedno i drugo je domaci casopis... pri cemu oni imaju bolje slike... deblji ste otprilike tacno za kolicinu reklama, a dosta ste skuplji...
Licno ti ne verujem da vas cd izadje vise od 10 din po primerku, a pogotovo ne verujem da bi vas dvd izasao vise od 20 din po primerku, jedino cu dozvoliti mogucnost da dvd nema gde da se stampa u yu, ili mozda ipak ima, gde se stampaju ovi iz tv novosti?
Panta je napisao(la):Evo, koristim priliku da pozovem sve koji proizvode CD-ove da daju ponudu i bez razmisljanja cu prihvatiti svaku ponudu koja bude niza od 20 dinara po primerku. Eto divne prilike za sve "pametnjakovice" da se obogate. Inace, ni nas CD kao ni vecina drugih u domacim casopisima se ne proizvodi u nasoj zemlji. Ne zato sto nema tehnologije vec zato sto su cene skoro 30 dinara po komadu.
danijel00 je napisao(la):Poredim vas sa ckm jel ste tu negde po kvalitetu stampe a i jedno i drugo je domaci casopis... pri cemu oni imaju bolje slike... deblji ste otprilike tacno za kolicinu reklama, a dosta ste skuplji...
danijel00 je napisao(la):...ne konstruktivne diskusije...
Delija je napisao(la):Ti si jedini (bukvalno!) koji je tako nesto rekao za CKM!
Kako mozes da poredis CKM i Playboy? Playboy ne moze da mu prismrdi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari