Šta je novo?

Kada Digital! CD zataji

topuz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.07.2004
Poena
650
Lepo, ja setam drzavom Mirijevo bez kinte u dzepu i naidjem na novi broj digitala na kiosku. Silno se obradujem kada vidim da je bold odstampano Windows Media Player 10. Odem brzo kuci po pare, kupim ga ispred ulaza zgrade lansiram CD u moj CD-ROM ali na njemu nigde ni traga od Media 10. Pa bih molio da se jave Nedjo, Delimir i ko god kome se ovo desilo da ovo razjasnimo. Nadam se da je greska, i da nisu i oni poceli da nas zavrcu. :wave: :trust:

ja sam sad hteo da pogledam da li ima na mom disku posto me kad sam ga kupio nije zanimalo da ga instaliram [ne zanima me ni sad nego...] ali meni nema celog diska tako da je to neka zesca prevara

Slicno razocarenje sam doziveo. Izgleda cu morati da downloadujem MP10, smor...
Srecom, pa dobijam Digital! besplatno :)

Eno uz bug dolazi dvd sve sa wimp10 i jos kojecim...
jel digital jos uvek 200din? ako jeste, onda je bug samo 90din skuplji... necu da komentarisam koji je bolji, jer je moj stav poznat...

ju ljudi... za 60 dinara vise, dobijate bug...
necu dalje ni da komentarisem, obecavam...

Od ovoga nemate velike vajde ali u ime Redakcije Digitala se izvinjavam svima zbog greske sa Media Playerom. Nazalost, fajl je "ispao" greskom kolege.
Sto se tice CD-a koji fali, to mi je bas neverovatno. Svaki broj Digitala u prodaju ide sa CD-om koji se nalazi na prednjoj strani i vidljiv je pri kupovini. Jedino sto mogu da uradim jeste da kazem da ce svako ko ima takav problem dobiti svoj CD. Set, javi se u redakciju i resicemo problem.

@ Set: Nije krivica Digitala, vec ti je neko u kiosku izvadio CD i uvalio ti casopis bez cd-a, jos sad kad videh da zivis u Kragujevcu, tamo je takav CD svakako malo bogatstvo.

Kako bre Digital moze da kontrolise svaki kiosk da li kradu CD-ove ili ne. Dovoljno je da se ziletom razreze folija diskretno, i nema sanse da primetis da je CD izvucen.
A tvoje je da pogledas sta kupujes, i jel to kompletno ili ne!?!?
Na naslovnoj ti pise da ima CD, oci da ti iskopa ?!?

Pa onda bi bio red da ga date u sledecem broju. Meni ( a vervatno ni drugima) se nigde ne zuri. Jer ja stvarno nemam nameru da skidam du grdosiju od 10MB preko dial-up veze i PCMa.

topuz je napisao(la):
Pa onda bi bio red da ga date u sledecem broju. Meni ( a vervatno ni drugima) se nigde ne zuri. Jer ja stvarno nemam nameru da skidam du grdosiju od 10MB preko dial-up veze i PCMa.
Sigurno ce biti u sledecem broju.

Ljudi, greshka moze da se potkrade, ne vidim uopshte potrebu da se dize hajka zato shto je izmashen jedan program na CD-u...

Panti sve pohvale zato shto se odmah oglasio povodom ovog sitnog incidenta....

mitnick je napisao(la):
Ljudi, greshka moze da se potkrade, ne vidim uopshte potrebu da se dize hajka zato shto je izmashen jedan program na CD-u...
Panti sve pohvale zato shto se odmah oglasio povodom ovog sitnog incidenta....
Fala, fala :)
Nemam nista protiv da se objavi, da znaju i drugi za gresku, cisto kao korisna informacija, ali predlazem da sve nedostatke prijavite i na [email protected]. A za ovu gresku zna se kazna - katran i perje ;)

Jedan off-topic koji nema veze sa CD-om vec sa samim casopisom Digital! i jedan predlog, zbog jedne prevelike prevare.
Poshto sam u Digital!-u prochitao za WCG koji je odrzan u SC i o tome kako nashi igrachi odlaze u San Francisko, voleo bih da Digital! posveti paznju tome ko je otishao u SF. Naime mogli bi malo da napljujete samu organizaciju poshto je 4 od 9 igracha dobilo visu za USA. Ovo znam poshto je moj jako dobar ortak bio prvi u Warcraftu i dobio je nogu u USA ambasadi, a josh je morao da plati 100$ koje mu nisu vratili. Mislim da ovo ima veliki uticaj i da bi trebalo negde da se kaze, umesto shto se samo hvale neki dogadjaji, itd, itd.
MISLITE O TOME!

Delija je napisao(la):
Naime mogli bi malo da napljujete samu organizaciju poshto je 4 od 9 igracha dobilo visu za USA. Ovo znam poshto je moj jako dobar ortak bio prvi u Warcraftu i dobio je nogu u USA ambasadi, a josh je morao da plati 100$ koje mu nisu vratili. Mislim da ovo ima veliki uticaj i da bi trebalo negde da se kaze, umesto shto se samo hvale neki dogadjaji, itd, itd.
MISLITE O TOME!
To prozivanje bar nikad nije predstavljalo problem ;) . Verovatno cu to pomenuti u sledecem uvodniku ili u rubrici Flash.

Delija je napisao(la):
Mogli bi i 3DMark05 da ubachite! ;)
A muzicka zelja?
Salim se, bice sve sto je legalno :smoke:

Poslednja izmena:
Panta je napisao(la):
Od ovoga nemate velike vajde ali u ime Redakcije Digitala se izvinjavam svima zbog greske sa Media Playerom. Nazalost, fajl je "ispao" greskom kolege.

Nemamo mi ništa od izvinjavanja! Jel kolega otpušten ili nije? :-devil-: :D

Mozete da ubacite i SpecViewPerf 8.0.1.,ali pored njega i 3d marka nista vise ne bi moglo da stane :(

Panta je napisao(la):
To prozivanje bar nikad nije predstavljalo problem ;) . Verovatno cu to pomenuti u sledecem uvodniku ili u rubrici Flash.
....
A muzicka zelja?
Salim se, bice sve sto je legalno :smoke:

Moze: Fear of the Dark! :D

p.s. Mala ispravka, prvi citat treba da bude _/Neo\_.

nesha_70 je napisao(la):
Po cemu nije legalno?
Pa 3DMark05 je free, a pro verzija je za sarme i spricer :d
Ma nisam mislio na Marka nego imamo razne ideje i predloge. Eh, gde su ona zlatna vremena... ,) Zamislite CD 1999. godine. Koliko je tad pametnih stvari moglo da bude na njemu, naravno "legalnih" :D

Ahahahah....Vidish, o tome uopshte nisam razmishljao

Panta je napisao(la):
Ma nisam mislio na Marka nego imamo razne ideje i predloge. Eh, gde su ona zlatna vremena... ,) Zamislite CD 1999. godine. Koliko je tad pametnih stvari moglo da bude na njemu, naravno "legalnih" :D

Koliki bi to CD trebao da bude... ;)

_/Neo\_ je napisao(la):
Poshto sam u Digital!-u prochitao za WCG koji je odrzan u SC i o tome kako nashi igrachi odlaze u San Francisko, voleo bih da Digital! posveti paznju tome ko je otishao u SF. Naime mogli bi malo da napljujete samu organizaciju poshto je 4 od 9 igracha dobilo visu za USA. Ovo znam poshto je moj jako dobar ortak bio prvi u Warcraftu i dobio je nogu u USA ambasadi, a josh je morao da plati 100$ koje mu nisu vratili. Mislim da ovo ima veliki uticaj i da bi trebalo negde da se kaze, umesto shto se samo hvale neki dogadjaji, itd, itd.
MISLITE O TOME!

da jako tuzno to sto se desilo, pozdravi Ristu obavezno kad si vec tu :)

sto se tice Digitala stvarno je najbolji i samo nek nastave ovako, vredi svakog dinara to je sigurno.

:wave:

dogriz je napisao(la):
Koliki bi to CD trebao da bude... ;)

Ja vec nekoliko meseci, tachnije dva, pishem da bi mogli da predju na DVD, ubace neku stalnu rubriku u kojoj ce biti drajveri, i svi ostali programi koji su neophodni za rad, a da ubacuju malo vece programe, tipa 3D mark 05, pa onda neke patcheve za razne dosta korishcene programe i igre......

Ser_Zile je napisao(la):
pozdravi Ristu obavezno kad si vec tu

OK

Zasto bi presli na DVD ? Kolko ljudi ima DVD u racunaru ? Cemu sluzi DVD citac ? Za diskove iz BUG-a ? Za filmove sigurno ne sluzi (DivX rulez) ... Kad DVD rezaci postanu ultra popularni onda naravno da treba preci na DVD ali sa cenama od 80-tak evra proci ce jos neko vreme dok se skroz ne omasovi. Racunajte na to da Digital citaju i ljudi sa celeronima 400 i duronima 650...i da ih ima vise nego nas sa CD rezacima, grafickama od 100+ evra itd. :)

'ebote, dvd chitach je vrlo normalna stvar i nije mi jasno uopshte zashto gledash na dvd kao na grafichku od 500 evra...Nikakav luksuz...Ni ja ne kontam zashto ne bi preshli na dvd

pazi DVD sam kupio davne 2000 godine i platio ga deeebelo (pioneer 106s valjda, onaj bez vrata) prodao sam ga u roku od 5 meseci posto mu nisam nasao primenu posle par pogledanih filmova. Ne vidim zasto bi sad kupovao DVD citac (iako je 20e, nije mnogo), ne vidim mu svrhu razumes ;) Da mi sluzi samo da bi mogao da ubacujem diskove iz BUG-a i eventualno digitala ako predje na DVD ?

Nazad
Vrh Dno