Šta je novo?

kad upisem previse texta u Excel tabelu prikaze mi ########?!

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
kako ovo da popravim. tek kad clicknem dva puta na tu tablu onda mi prikaze text i kad se stampa pravi ############

Prilozi

• british gas.zip
    6.2 KB · Pregleda: 52
Razvuci rucno kolonu u kojoj si upisao previse teksta... snimi... probaj da stampas...
############ je standardno ponasanje excela kada se u celiji nalazi vise teksta nego sto moze da se prikaze... Nisam sasvim siguran da li ti se dogadja da iako se na ekranu sve ok prikaze, stampana verzija ne izgleda u redu?! Ako je to slucaj mozda bih pored onog prvo predlozenog resenja probao sa nekim drugim drajverima za stampac (posto bi u osnovi svaka stampa trebala da bude da ono sto na ekranu vidis to i na stampacu dobijes), ili gresim :p ?!

Poslednja izmena:
pazi ni na ekranu ni na stampacu ne prikaze ok.... probao sam da razvucem na celu stranu tu celiju i ipak ne pomaze (znaci razvucem na vise nego sto bi trebalo mesta da se sve to prikaze i ipak ne pomaze...

pomagajte ljudi :( nije mi vazno za stampu vazno mi je samo da se vidi kad se otvori file

hvala

Skinuo sam tvoj fajl i zaista su celije nekako cudno podesene ili formatirane, nisam skontao sta.
Ali, mozezs da uradis mali trik. Iskopiras citav red, otvoris novi excel fajl i tamo uradis paste. Ako imas novije verzije Office-a tamo ce ti se, pored iskopiranih celija, pojaviti Smart Tag, ikonica na koju kad kliknes dobijes meni i izaberi opciju Match Destination Formating. I voala, evo tvog teksta.

Промени формат ћелије уместо Текст у Генерал и нећеш имати ###

Vrh Dno