Šta je novo?

Kad ce S.T.A.L.K.E.R?!

apostol7

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Da li neko zna kada ce otprilike da izadje S.T.A.L.K.E.R??

odložen je za prvikvartaldvehiljadepetegodine

koliko sam chitao po nekim prvim utiscima igra ce biti vishe nego sjajna (mada kazu da ce trebati zverka da bi se igralo kako treba, ajde?)... gameplay atmosvera pricha grafika ... sve na jednom mestu...

negde prochitah da kao osnovna zashtita od radijacije ce biti vodka! :) wooho .. od prekomerne doze iste nece se moci umreti ali u najgorem sluchaju padnesh u nesvest... i tako ima milion sitnica...

Vodka... e ima stvarno da imam jednu uz sebe dok budem igrao, da ugodjaj bude potpun... Valjda tako treba?

Ili je bolje da obezbedim tu zverku na stolu prvo...

Poslednja izmena:
Izaci ce i 64-bitna verzija igre koja se pravi specijalno za A64.

OptiPlex je napisao(la):
Izaci ce i 64-bitna verzija igre koja se pravi specijalno za A64.
Znaci da ocekujemo STALKER kada izadje WinXP Pro x64!? ;)
U svakom slucaju, cinjenica da ce izaci i 64bitna verzija je stvarno velika stvar! Posle UT2004, FC-a, evo sad ce i Stalker imati 64bitni port, ko zna, mozzda i Quake4 bude bio portovan na x86-64 platformu. Ovo je u svakom slucaju dobra vest za sve sadasnje i potencijalne vlasnike A64 procesora...

Veselo!!! :((((

Opet odlozen izlazak....sve mi vise lici na HL2

"Announcing their fiscal 2005 second quarter results, THQ unveiled that S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl (previously know as S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost), previously slated for a Q1 2005 release, has been delayed to May 2005 - Oblivion-lost.com posted the reasons behind the delay of the GSC Game World FPS which is now basically finished. Also, Destroy All Humans! and Juiced are now scheduled to ship in April 2005 and in the fiscal 2006 first quarter, respectively."

Da, definitivno je potvrdjeno da igra koja ce lagano zauzeti tron najboljeg fps-a ikada izlazi u maju.
Inace, ovo nije neko stravicno odlaganje, naprotiv, konacno su precizirali mesec. Do sada je navodjen okvirno 1. kvartal, sad je to pomereno za svega mesec dana do maja. A onda nam sledi bomba !

OptiPlex je napisao(la):
Da, definitivno je potvrdjeno da igra koja ce lagano zauzeti tron najboljeg fps-a ikada izlazi u maju.

Mozda, ako HL2 bude odlozen za 2006. godinu :D:D

driver je napisao(la):
Mozda, ako HL2 bude odlozen za 2006. godinu :D:D

Ne bi me iznenadilo :smash:

Ali svejedno je kad izbace Half Life 2, u odnosu na kompleksnost Stalker-a on ce biti decija igra. Prica, radnja, atmosfera, kompleksnost - sve ce biti na strani Stalkera. Dobra grafika, fizika i zvuk se podrazumevaju. Uostalom vec su u review-u u PC Gameru rekli da HL2 ima svega 20-ak sati linearnog napucavanja uz fenomenalne efekte da bure pada na onu stranu u koju ga zvizne metak, bas kao i u stvarnosti :d

A stalker nije linearan ? :)
Brate, FIZIKA, ZVUK i ATMOSFERA...Da to nije bolje u stalkeru ? :D
Kao shto sam vec rekao, stalker je jeftini HL2...HL2 je vec dobio epitete kao best game ever, a videcemo kakve ce ocene stalker dobiti...Za sada nisi u pravu :)

Ako neko josh jednom pomene burice, skochicu sa prozora :mad:

I ako drajver jos uvek bude navodio fiziku kao nesto sto je bitnije od svega ostalog zajedno, ja cu da skocim za tobom!

Zaboravlja se mala sitnica recimo igrivost,je.o grafiku cuda i sve ostalo ako igra nije igriva.

Meni je do sada nabitniji pokretac za igranje bila prica (ili barem to kako je ispricana)...
Zato mi najbolje igre koje znam jesu Half-Life, Mafia, KotOR, Vietcong, NWN, Syberia, Urban Chaos... sve na fenomenalan nacin pricaju svoju pricu... grafika, fizika... sve mi je u drugom planu, pa cak i zvuk.

do sada je istorija igara izbacila mnogo mocne naslove i po prici i po grafici, muzici i sl. ali ja cekam nesto sto ce krupnim slovima biti upisano u istoriju igara!
odavno zamisljam "real time" igru (nemojte bas bukvalno shvatiti ono sto cu izneti)!
igra koja ce recimo biti povezana na neki nacin sa GTM ili preko sata u task baru ili online preko interneta! i startujes igru, i u zavisnosti koliko je sati na tvom racunaru takav je i ambijent u igri, jutro , podne , sumrak , noc :) jedva cekam da vidim igru u kojoj vreme tece ! posle toga ce sva utrka za grafikom ubacivanje karakondzula, iz nekih abnormalnih projekata da te pomalo zastrase, i nekih fantasticnih svetova koji nigde ne postoje i nece ni postojati tu su sasmo zarad premijere nove graficke biti decija igra :)
malo sam otisao u off-topic, ali je velika steta sto su stvarno igre danas daleko slabije sa pricom nego pre, i otislo se u neku drugu stranu forsiranje grafike , sto je odlicno jer imamo mnogo realnije predele i likove, ali nije to za dzabe :)

eh da stalker nece biti lineraran...

driver je napisao(la):
A stalker nije linearan ? :)
Brate, FIZIKA, ZVUK i ATMOSFERA...Da to nije bolje u stalkeru ? :D
Kao shto sam vec rekao, stalker je jeftini HL2...HL2 je vec dobio epitete kao best game ever, a videcemo kakve ce ocene stalker dobiti...Za sada nisi u pravu :)

Em sto nije linearan, em sto sam vec video kako prolaze te igre sa nenadmasnom fizikom, zvukom i atmosferom poput CS Source-a :d :D
Kako tebi nije jasno da je atmosfera nesto drugacija i da nekome nesto takvo pasuje vise a nekom manje, dok ce u slucaju druge igre biti obrnuto :) A inace ti mislis da Stalker nece imati zvuk u igri ? Ili da ce kretanje biti kao na mesecu ? Ne razumem :p

HL2 je dobio epitet best game ever u jednom casopisu u tekstu koji je blago receno "nalozen" jer ne mogu da shvatim da neko daje takav epitet sa obrazlozenjem da je fora sa bacanjem burica unaokolo (mitnick, pre nego sto skocis zatvori prozor zbog promaje :) ) i na zombije mnogo dobra i da je kljuc celog gameplay-a...
Ah, da, a pri tome HL2 nije jos ni izasao...dakle...

P.S. e da, zbog ovakvih rasprava ispada da ja mislim da HL2 nece biti odlicna igra i da je necu igrati. Totalno suprotno. Ali ne volim ovakve nalozene rasprave o stvarima koje jos nisu ni izasle i koje niko nije video a vec svi sve znaju o njima. Posebno zato sto driver recimo nece ni odigrati igru ali ce reci da je najbolja, kao sto ni HL1 nije presao, ali mu je zbog Cs-a najbolja. Sacekajmo pa vidimo

Poslednja izmena:
Ahh evo bas sad gledam screenove iz igre i prisecam se dana iz detinjstva,kad sam sa lokalnim drustvom igrao rata na temeljima sad vec izgradjenog YU biznis centra...ahhhh
Jel se nekome cini da onaj trailer u kome se kao smenjuje dan i noc,ustvari okolina mnogo podseca na blokove ili okolinu energoprojekta?!?
Kao sto neko vec rece..."pravi realtime"! :D :D

Ja cenim da ce igra u kojoj lepse i realnije padaju burici biti daleko bolja i realnija naravno. :d

Ja sve mislim da ce momci iz GSC-a da za*ebu i HL2 time sto ce namestiti da kad pucas u bure :D umesto da se prevrne ono explodira! :D :D

Neverujem,mislim da ce burica :D biti dovoljno....nego...samo da fizika bude ok :D :p

Agilni je napisao(la):
Meni je do sada nabitniji pokretac za igranje bila prica (ili barem to kako je ispricana)...
Zato mi najbolje igre koje znam jesu Half-Life, Mafia, KotOR, Vietcong, NWN, Syberia, Urban Chaos... sve na fenomenalan nacin pricaju svoju pricu... grafika, fizika... sve mi je u drugom planu, pa cak i zvuk.

Slazem se a i igrao sam 5 od 7 igara koje si naveo i to su mi jedne od boljih igara sto sam konzumirao posebno kotor i NWN

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno