Znaci da ocekujemo STALKER kada izadje WinXP Pro x64!?OptiPlex je napisao(la):Izaci ce i 64-bitna verzija igre koja se pravi specijalno za A64.
OptiPlex je napisao(la):Da, definitivno je potvrdjeno da igra koja ce lagano zauzeti tron najboljeg fps-a ikada izlazi u maju.
driver je napisao(la):Mozda, ako HL2 bude odlozen za 2006. godinu![]()
Ko zna, mozda Q4 uopste ne bude u verziji za x86 32-bitne procesore :dNedjo je napisao(la):Kko zna, mozzda i Quake4 bude bio portovan na x86-64 platformu.
driver je napisao(la):A stalker nije linearan ?
Brate, FIZIKA, ZVUK i ATMOSFERA...Da to nije bolje u stalkeru ?
Kao shto sam vec rekao, stalker je jeftini HL2...HL2 je vec dobio epitete kao best game ever, a videcemo kakve ce ocene stalker dobiti...Za sada nisi u pravu![]()
To je bre bio Quake 2Agilni je napisao(la):Zar u Half-Life ne dominiraju kutije, a ne burici? Svi ste poludeli![]()
Agilni je napisao(la):Meni je do sada nabitniji pokretac za igranje bila prica (ili barem to kako je ispricana)...
Zato mi najbolje igre koje znam jesu Half-Life, Mafia, KotOR, Vietcong, NWN, Syberia, Urban Chaos... sve na fenomenalan nacin pricaju svoju pricu... grafika, fizika... sve mi je u drugom planu, pa cak i zvuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari