Šta je novo?

Kad ce novi software

xane

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2002
Poena
619
Zdravo

Jel imate neke informacije kad se ocekuju novi programi iGo 2008 i Miomap 2008

poz

Izasli su: iGo 8 se vec nalazi u prodaji a Miomap 2008 stize uz novu seriju Mio aparata - Moov...

Ako pitas ima li ih "negde na netu": nema jos uvek! Demo verzije da...

Gde kod nas se to moze kupiti iGo 2008, jel nesto organizovano ..., ja znam jedino GPS Centar ali mislim da tamo jos nema.
Ti Peco imas c720, koliko se secam, kakva su tvoja iskustva sa camerom i photo tagged navigacijom. Neznam zasto c720 nema na Mio zvanicnom sity-u. A onda se dolazi da li uzeti recimo c720 a dolaze novi u vidu Moov ...

poz

I mene zanima da li je Comtrade to dobio, jer na sajtu Navn Go-a oni su distributer za Srbiju

Sto se kamere tice, nisam je ukljucio ako verujes, u principu ja taj uredjaj i nisam uzeo zbog kamere vec zbog 2 GB interne memorije u koju staje cela Evropa...cela SD kartica ostaje slobodna

Sto se Moov serije tice, stigla je, tu je, ali cuo sam da ne izgleda ni izbliza impresivno, na softver naravno mislim: provericemo, kazu da se dosta baguje

Potvrda ... iGO8 regular na PPC-u ;) :smash:

imam
iGo8
8.0.0.3.1442
Mar 13 2008

i Serbia8_2007.07_071017
jel ima novije?

iGo je OK, ali ima novija mapa:
Srbija 2008.01 [080218]

edit: POI's i buildings su zasebni fajlovi

Poslednja izmena:
Nadjoh pa skidam
Serbia : 2008.01 : 080307 : 3955296 NEW 18.04.2008

Serbia8. xxxx
Austria8. xxxx
...

Mape za iGO8 obavezno imaju 8 na kraju imena ... ostalo su nove mape za 2006

Kome treba bacam link

Posle par dana primene mogu da primetim da je znatno bolje rutiranje kod iGO8 :zgran:

Cekam neki duzi put da ga bacim na muke :p

Poslednja izmena:
Edit prethodnog

Serbia8_2008.01_080218.fbl

ovako izgleda mapa za iGO8 i mislim da je ovo najnovija za Srbiju :)

Ako sam dobro pročitao iGO8 radi samo sa PPC sa touchscreen-om.

Ja sam betu 8-ce normalno instalirao na Samsung i620 sa WM 6.0, ali nisam uspeo ništa da uradim jer ovo nije TS.

Da li sam u pravu?

Mada može jedan PM čisto da vidimo kako izgleda :p Ako neko ima i za PC bilo bi ok.

Juce sam kupio c520 i vidim da su mape srbije starije od 6 meseci, da li posoji mogucnost update tih mapa preko net ili se kupuju nove verzije mapa na sd karticama?

Kako snimate screenshot sa PPC-a?

Resco utilities ... bar ja ... ima verovatno jos programcica

@ BB King ... koliko ja znam iGo8 je za PDA + PNA uredjaje ... i mislim da je TS must have ... Ima za PC ali ga ja nikad nisam instalirao ...

@ daredevil

Ako si kupio C520 samo se " raspitaj okolo " za nove mape ... njih je dovoljno ubaciti u folder " map " i obrati paznju da je mapa za odgovarajuci softver ... mape od 8-ice ne pasu na 6-icu

Ono sto ne znam a kontam da bi trebalo da je moguce ... ubaciti iGO8 na PNA koji vec ima iGO 2006 ( uraditi upgrade ) ??? ako neko zna ... ??

Poslednja izmena:
mapa koja je u njemu je iz avgusta 2007, nije mi bas najjasnije ono mape od 8 nepasu na 6-icu. koju mapu da ja trazim i pretpostavljam da treba biti u fbl formatu. tu mapu da snimim u folder a predhodnu serbia map da izbrisem?

@ daredevil

mape koje idu na iGO8 ne idu na iGO 2006 - jednostavno ... ali imas mapa iz 2008 koje idu u igo 2006 ...

imas PM

Instaliraj HandyMenu i onda ces dobiti u dnu screen capture. Najlakse.
Jel je probao neko igo8 na vga displeju, ja sam ga probao jos pre marta i bilo je ocajno.
Mislim da je bila za 4..x27. pixela nisam siguran.

Ako neko ima iskustvo nek podeli, mrzi me da menjam kad vec ova sljaka.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno