Da, pogotvu po ovom pitanju je ADSL superioran! :dnIce Cream je napisao(la):... medija kroz koje prolazi signal, ...
S tim sto si ti jedan od nekoliko hiljada srecnika sa podstanice "Tosin bunar" pa mozes da biras... ja ne mogu ADSL jer sam dvojnik a ne mogu ni PTT KDS jer su lopovi i nisu mi jos uvek pustili ni TV/Radio signal a kamoli internet... a trebali su to da ucine 2002. godine... :-devil-:kibicer je napisao(la):Generalno, pre kablovski nego ADSL. Upravo iz rayloga koje navodi Ms.SoSo. Kod kablovskog, sav hardver je provajderov, i tvoj. Nema treceg. Telekom je, zasad, pokazao da se ne uzbuđuje u slučaju nestanka ADSL servisa njihovim propustom. Očigledno da svoju paušalnu kintu po portu dobijaju bez obzira na sve.
Drugo, upravo fleksibilnost u promeni paketa je ono u čemu ADSL ne može parirati, baš zbog prisustva trećeg.
U dilemi PTT kabl ili ADSL, ovo drugo je svakako greška.
Ko te to bre slagao? Kako bre ogranicenje? Da ima nekakvog ogranicenja za ADSL, pa imali bi do sad jedno 4 korisnika 😀 . ADSL je FLAT, i tako ce i da ostane!Ronnie Coleman je napisao(la):Kada sam otišao u Verat da pitam u vezi ADSL-a: "Mi ne ograničavamo download, ali PTT verovatno ne da preko 700Mb...". Šta će ti ADSL, koji je brži, ako ti neko ograniči download?
😛 😛 Izgleda da u tom Veratu rade samo oni koji nisu uspeli da završe četiri razreda osnovne...Jednom potencijalnom korisniku su rekli da će telefon prestati da radi kada mu bude bio pušten Adsl signal sve do momenta dok ne instalira adsl modem :wall: :wall:Ronnie Coleman je napisao(la):Kablovski internet je moj predlog. Bar znaš pta da očekuješ. Kada sam otišao u Verat da pitam u vezi ADSL-a: "Mi ne ograničavamo download, ali PTT verovatno ne da preko 700Mb...". Šta će ti ADSL, koji je brži, ako ti neko ograniči download? A i skuplji je ADSL od Kablovskog interneta...
nIce Cream je napisao(la):Sto se tice kvaliteta veze, uvek ce DSL biti kvalitetniji i to je aksiom. Razlika je u nacinu prenosu signala, medija kroz koje prolazi signal, modulacija...
djalf je napisao(la):Ko te to bre slagao? Kako bre ogranicenje? Da ima nekakvog ogranicenja za ADSL, pa imali bi do sad jedno 4 korisnika 😀 . ADSL je FLAT, i tako ce i da ostane!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari