Šta je novo?

kablovski + tp link r402m ruter

E ajde sada ti lagano pa pogledaj koji modem je u pitanju.Kakva crna pppoe konekcija ovde se radi o kablovskom internetu, da je ruter ispravan sve bi radilo bez ikakvog dodatnog podesavanja.
mozda je ruter i ispravan .. ,)
nek promeni samo ip tp-linka u drugi mrezni opseg ..
nema razloga da se pravis bitan .. ovde smo da pomognemo coveku

Promenio u 192.168.2.1 i opet nista... Ubi me ovo ubodi mrezni kabl u ruter u lan, iz modema u wan, restartuj modem, cekaj da se sabere, onda upali ruter... A onda nazad... Arghhhhhhhhh.......

Elem bez efekta. Update-ovan firmware... Cudno mi je da mreza radi bez problema na PnP a net ne.
Evo par slicica mozda pomognu...

http://img185.imageshack.us/gal.php?g=slika1s.jpg

P.S. Hvala vam ljudi na cimanju...

...nema razloga da se pravis bitan .. ovde smo da pomognemo coveku

Ne pravim se ja bitan ali nisi prvi koji je pokusao da pomogne Dzoniki a da se pre toga nije udostojio i procitao u cemu je problem. Siguran sam da je to najmanje sto svako moze da uradi i sasvim je opravdano da na tako nesto skrenem paznju.
Ako ti ne mislis tako onda...:S:

@dzonika
Nemoj vise da se nerviras i menjaj ruter, stvarno nije vredno da se maltretiras vise, nece da radi pa nece. Ucinio si sve sto je bilo moguce i to je to.
Pozdrav.

Hvala ljudi puno, definitivno ode ruter na dobos! Pun mi je ***** njega, i da proradi sada toliko me je iznervirao da mu je sve dzaba... Ipak moram da kupim neki u koji cu da ubodem i sve da radi...

hvala jos jednom...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno