Šta je novo?

Kablovski Net u NS od februara

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Kablovski operater Telekom i NsPoint.net ce pokrenuti od feb 1. u NS kablovski net za korisnike Telekom kablovske mreze... vise info na nspoint.net a ja sam kod drugog kablovskog kojeg boli doope da poboljsa ponudu icega vec godinama a nema sanse da ubedim zgradu da predjemo na telekom... :(

Ti vec godinama imash kabl ? :))))))))

Kolko ja znam samo ce Telecom uvoditi kabloski internet,a ni i Media + na kojem je ovaj

A garant ce...

PTT Telekom Srbija osakatiti link na 64Kbit/s ...mada NSPoint ide preko satelita...

A kako ce se to placati,na kolicinu podataka ili....?

Posto si "na" kablu , interesuje me koilko placas tu uslugu tvom provajderu, i koji transver postizes ? Koja je fora da li ste povezani na sat link ili nesto drugacije ?

Ptt kompanija planira uvodjenje kablovske televizije a zatim i Interneta u Beogradu. Sve je potpisano i placeno samo da se krene sa tim.
Uskoro.

Artz je napisao(la):
Ptt kompanija planira uvodjenje kablovske televizije a zatim i Interneta u Beogradu. Sve je potpisano i placeno samo da se krene sa tim.
Uskoro.

E dobro je da su se setili.

Artz je napisao(la):
Uskoro.

SOL - Serbia Online?

___ poz. iz VJ ___

Vrh Dno