Šta je novo?

Kablovski net SBB BGD

symbad

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2004
Poena
619
Razmisljam da uvedem kablovski net. Placanje je mesecno i bazira se na prenosu MB-a. E sad, ima neki paket koji kosta oko 500din i tu imam 550 MB za jedan mesec.
Interesuje me da li tih 550 MB moze biti dovoljno za mesec dana (3-4 sata dnevno) iskljucivo za surfovanje, bez download-a dakle.

Hvala unapred.

Moj drug je isto na prepaid-u kod SBB-a i sa tim paketom mozes izvuci i vise od mesec dana. Dok je postojao onaj paket od 450MB na 2 meseca koristio ga je bez problema, imao je cak i visak, tako da slobodno surfuj! ;)

najjeftiniji paket od 500dinara je 250MB...

symbad je napisao(la):
Razmisljam da uvedem kablovski net. Placanje je mesecno i bazira se na prenosu MB-a. E sad, ima neki paket koji kosta oko 500din i tu imam 550 MB za jedan mesec.
Interesuje me da li tih 550 MB moze biti dovoljno za mesec dana (3-4 sata dnevno) iskljucivo za surfovanje, bez download-a dakle.

Hvala unapred.

Paz' ovako: ja uplaćujem paket od 550Mb za 700 dinara i uz isključivi surf (forumi, MSN, eventualno neki posao od kuće...) traje mi i više od mesec dana...

IzNoGooD je napisao(la):
najjeftiniji paket od 500dinara je 250MB...
Skoro su menjali cene.
Ima paket od 700 din za 550MB, i pise da je za 60 dana.

Hvala na odgovrima.

Poslednja izmena:
outlaw je napisao(la):
Paz' ovako: ja uplaćujem paket od 550Mb za 700 dinara i uz isključivi surf (forumi, MSN, eventualno neki posao od kuće...) traje mi i više od mesec dana...

Jel to paket koji traje 60 dana, posto sam u katalogu nasao 550MB - 60 dana - 700 din. Ako jeste, da li se tih 550 MB odnosi ponaosob za svaki mesec ili za oba?

PoZ

ukupno 550MB a imash 2 meseca da ih potroshish

Vrh Dno