Šta je novo?

Kablovski net-pitanje

q3railer

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2004
Poena
645
Upravo sam se povezao na kablovski net u Novom Sadu i zanima me jedna stvar. Da li ping recimo u igrama zavisi od protoka na mrezi, npr. sto je veci protok to je i nizi ping ili ne? Trenutno sam na 128k i sljaka ok i sto se tice downloada i sto se tice pinga, ali me interesuje posto sam 128k uzeo cisto kao probu, da vidim kako se ponasa net, da li ce se sa brzim paketom na koji planiram da se pretplatim smanjiti i ping?

uzeo si kablovksi kds, sbb, nesto trece? predpostavljam da nije sbb posto on nema vise u svojoj ponudi 128, a sto se tice pinga sve zavisi koju igru igras

znaci bitan je upload i preporucujem minimum 128 (upload) za ugodno igranje vecinu on-line igara, ja koristim 384/192 i nemam nikakvih problema

uzeo si kablovksi kds, sbb, nesto trece? predpostavljam da nije sbb posto on nema vise u svojoj ponudi 128, a sto se tice pinga sve zavisi koju igru igras

znaci bitan je upload i preporucujem minimum 128 (upload) za ugodno igranje vecinu on-line igara, ja koristim 384/192 i nemam nikakvih problema

Uzeo sam kod KDS-a, igram Q3 malo, uzecu od sledeceg meseca 256k/128k pa cu videti kako se ponasa...

pa ako igras 1v1 ili 2v2 onda ti i ne treba bolja koneckija za quake jel tu nema puno igraca na mapi, nisu velike mape, nema puno informacija koje primas odnosno saljes ali dok ne probas i sam se ne uveris necemo nista tvrditi :D

pa ako igras 1v1 ili 2v2 onda ti i ne treba bolja koneckija za quake jel tu nema puno igraca na mapi, nisu velike mape, nema puno informacija koje primas odnosno saljes ali dok ne probas i sam se ne uveris necemo nista tvrditi :D

Da, ali nevezano za Q3, hteo bih 256k da se bachim na neki ozbiljniji download, kad je vec flat paket, da im "malo" napravim protoka:-devil-:

Nazad
Vrh Dno