Ako je tvoj kablovski operater I-Kom imaš šanse da dobiješ internet odmah ako si na Dorcolu. Za druge lokacije ne znam. Ja ga koristim od septembra prošle godine i zadovoljan sam uslugom. Cena je viša od PTT KDS ali ko može da plati neka uzme. Surfovanje je prava uživancija. Stranice se otvaraju odmah posle klika. Upališ računar i odmah si na netu, ne gledaš na sat i ne strepiš koliko će da te dođe telefon.hal83 je napisao(la):E...ja imam kablovsku ali kome da se obratim za net
Nisam na KDS nego na avkomu
Kad se kaže prevara onda bi to u ovom slučaju značilo da ti potpišeš ugovor u kome se oni obavezuju da isporučuju 24h sata internet 128kbs ti uredno platiš a oni ti isporuče recimo 64 kbs ili sa prekidima.legend je napisao(la):IKOM je najveca prevara od svih KDS operatera.....
064/830-80-21 011/633627 e-mail:[email protected]Arahne je napisao(la):Jel ima neko IKOM net na Vracharu, a da je prevara jeste, ja chak nisam nikad ni potpisao ugovor sa njima nego dva ugovora sa daniel sattv-om ili vec kime, a ovi su me samo preuzeli.
update posle gagstovog posta
na koji fon da im se javim poshto su oni sa uplatnica stalno zauzeti?
Ma tih 120 MB može da iscuri i za jedno popodne bez problema.][V][ATRIX™ je napisao(la):Da, imas pravo legend. IKOM su do jaja neprofesionalni. Ja im poslao mail pitao za net.. naravno nema odgovora.
Dripci. A tek sto ni TV kanale ne mogu da nameste da rade kako valja.. sramota.
@gagast: sine tih 120 MB mesecno bi meni trajali 5 dana.![]()
Znam da 120 MB zvuči mizerno malo. Zato je nužan kompromis. Isključim grafiku i vozim. Ako naiđe neka slika koju treba da vidim, desni klik i load image. Ako mi na celoj stranici zatreba grafika, to je jedan klik na tool bar-u u Operi. Znači za surfovanje pri čemu je najbitnije čitanje teksta na webu ovo je upotrebljivo. Ko čita stručne časopise, publikacije gde je informacija tekst ovih 120 MB nije tako malo. Za download koristim dial-up. Naravno navijam da uvedu flat-rate pa da se potpuno skinem sa dial-up-a. Kad god sam bio u kontaktu sa tehničkim osobljem isticao sam da će jedino uvođenjem flat-rate-a po pristojnim cenama (kao one na PTT KDS-u) privući veći broj mušterija.][V][ATRIX™ je napisao(la):Axa.. a kako surfujes bez grafike?? Podesis browser da ne ucitava slike? Dobro to za benchmark.. odnosno za forume.. ali sta je sa ostalim www sajtovima? Ne moze to nikako dovoljno da bude.. ni za chat po meni.
Ali ako ti kazes da ti se isplati, super.. i ako net teras samo zbog bencha.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari