Šta je novo?

kablovski modem

martins

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
320
gde u bgd kupiti kabl. modem? preporuka za model?

Motorola. Okreni 3619-147 i pitaj ih za radnju u kojoj ima da se kupi. 4100 kosta.
poz

ok.thanks.usput,thomson modemi kakvi su apropo motorole?

Jel to Sat-trakt ili ja gresim ? Koliko si platio ako nije tajna ? Dali sad prodaju
robu i krajnijm kupcima ili si ti iso preko nekog njihovog dilera ?

da,ta firma.odes samo uplatis i dobijes modem.nisu me pitali za pojedinosti jednostavno mi prodali modem.nemoj me pitati za cenu da ti ne objasnjavam sta i kako,uglavnom ni meni ni burazu nije jasno, ispada da sam modem pazario po duplo manjoj ceni[izgleda su se nesto zzzzzz]

bas se brinem da su se zeznuli, zapamti bilo sta kada kupujes od praznih CDova do MB ili monitora, prodavac nikada nije na gubitku samo je na DOBITKU!!!! i neboj se oni nece

:wall: :wall: :wall:

poz drav svima!!!!!!!!!!!

ne znam brate,modem je nov i sve radi ok.necu dalje da razglabam da ne baksuziram samom sebi

Kablovski modem: MOTOROLA SB 5100E u "SAT-TRAKT"-u Bojanskoj 19 na Vracaru (ispod Beogradskog dramskog) ili THOMSON TCM 410 u "LUCIDECH"-u u Svetogorskoj 2. Cene za Motorolu 4800 din a za Thomsom 4956. (PDV uracunat u cenu). Inache ja sam uzeo Motorolu i radi bez greske. Samo otisao do radnje, dao novac i uzeo ga. A onda sa modemom, ili sa dve nalepnice koje dobijes sa njim u kutiji, otisao u postu da ga registrujem. Dok sam stigao kuci vec su mi pustili signal. Toliko!

Ima li neki od tih modema u sebi bandwidth management?

ja sam u pocetku imao frke jer nisam nesto kako treba odradio instalaciju i wizarda ali danas i juce da kucnem u drvo radi ko sat znaci bez greske.protok spika samo tako.razlika izmedju preko mrezne i usb umrezenog modema koja je? sem transvera izmedju kompova preko mrezne i jos po neke sitnice,ima li jos kakva razlika izmedju pomenuta dva[a da je vezano za koriscenje neta]?

Nazad
Vrh Dno